SEGRE

Llibre de relats amb tràiler

Adriana Vilalta, del Palau d’Anglesola, debuta amb el llibre ‘Puntos de inflexión’

Imatges d'un dels relats del 'booktrailer' de 'Puntos de Inflexión' realitzat per Lidia Lizancos. Es troba disponible a la xarxa social de vídeos Vimeo.

Llibre de relats amb tràiler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adriana Vilalta, del Palau d’Anglesola, ha publicat Puntos de inflexión, una recopilació de relats curts, frases i poesia que l’escriptora ha escrit des del 2015. A partir de les seues experiències textualiza i analitza les emocions d’una manera crítica i realista, incitant el lector a reflexionar sobre diferents àmbits, com la psicologia. “Parlo de temes que encara es consideren tabús”, explica, “acceptant que la vida és un procés en què hi ha bons i mals moments i, tots dos, s’han de saber gestionar”.

Després de graduar-se en Administració i Direcció d’empreses, es va decantar pel món de la docència i, abans de treballar com a professora, se’n va anar a Irlanda per perfeccionar l’anglès. El viatge la va impulsar a iniciar un blog que va suposar el punt de partida de la seua etapa com a escriptora. Va publicar els primers textos relatant la seua felicitat al nou país i la nostàlgia que sentia al ser lluny de la família. Actualment Adriana imparteix les assignatures d’Emprenedoria i Matemàtiques a alumnes de 3r i 4t de l’ESO de l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques i compagina les classes treballant d’administrativa.

Com és habitual en el món del cine, l’escriptora va creure que la millor forma per donar a conèixer l’obra era l’edició d’un booktrailer, un petit curtmetratge que il·lustra l’essència d’un llibre per promocionar-lo. Lidia Lizancos, alumna de Comunicació i Periodisme Audiovisual de la Universitat de Lleida, va realitzar-lo al Magical Media, el centre audiovisual del Parc Científic, i en diferents punts de Lleida. “Vaig conèixer l’Adriana i vaig llegir el seu llibre per poder entendre més a fons el que volia

transmetre”, i afegeix que “vam construir juntes el guió del tràiler, basant-nos en tres relats del llibre”.

Imatge d'un dels relats del 'booktrailer' de 'Puntos de Inflexión' realitzat per Lidia Lizancos. Es troba disponible a la xarxa social de vídeos Vimeo.

Llibre de relats amb tràiler

tracking