SEGRE

Navegant amb Cercle

Sandra Castillo Llamas va guanyar el concurs 'Les meues vacances'

La família va navegar amb el 'Costa Diadema'.

Navegant amb Cercle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sandra Castillo, el seu marit, Juanma, i les seues dos filles, Júlia i Luna, van gaudir del premi del concurs estiuenc de Participa-hi i Guanya que organitza Cercle. Per gentilesa de l’agència de viatges Ilertravel de Mollerussa, la família d’Alcoletge va navegar durant set dies pel mar Mediterrani. L’embarcació oferia una gran varietat de serveis als seus passatgers: cinema, teatre, gimnàs, un centre comercial i diferents restaurants per degustar infinites propostes gastronòmiques. “Una ciutat sencera en un vaixell, va ser espectacular”, explica la Sandra.

La família va embarcar el 25 de febrer a Barcelona per dirigir-se cap a Palma de Mallorca, on el creuer va efectuar la primera parada. Durant el segon dia, van navegar pel mar Mediterrani fins a arribar a Itàlia, on van recórrer la costa del país amb les ciutats de Palerm, Civitavecchia (Roma) i Savona per recalar en el punt francès de Marsella. La Sandra declara que ella i la seua família no perden l’oportunitat de conèixer llocs nous. En aquesta ocasió, van visitar monuments destacats i van passejar pels carrers menys turístics per conèixer l’essència de cada ciutat. Al tornar cada tarda a la que va ser la seua llar durant els vuit dies que va durar el viatge, les seues filles desapareixien amb el grup d’animació i es passaven hores jugant amb nens de diferents edats i països. “És increïble com els nens es comuniquen entre ells encara que l’idioma sigui diferent”, comenta la guanyadora.

La Sandra i el seu marit, Juanma, comparteixen la seua afició per la fotografia. “Les imatges són un reflex de la nostra manera de ser i veure la vida”, conta la parella. Així s’aprecia a la imatge amb què la Sandra va guanyar el concurs. Hi apareixen les seues filles gaudint d’un lloc tranquil i ple de naturalesa a la vora de la platja del delta de l’Ebre.

La Sandra i les seues filles, Júlia i Luna, en la seua estada a Itàlia.

Navegant amb Cercle

La guanyadora i el seu marit, Juanma, són aficionats a la fotografia.

Navegant amb Cercle

Van aprofitar cada moment per capturar records del viatge.

Navegant amb Cercle

tracking