SEGRE

Escala cap a la Seu

Pepita Tardà, guanyadora del concurs d’Instagram de fotografia artística de ‘Lectura’, va gaudir d'un cap de setmana a la capital de l'Alt Urgell

La Pepita i el Ramon, al claustre del Parador.

Escala cap a la Seu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pepita Tardà, de Lleida, ha sigut l’última guanyadora del concurs de fotografia artística que el suplement  dominical Lectura de SEGRE convoca cada trimestre. La Pepita va disfrutar del premi, una estada per a dos persones al Parador Nacional de la Seu d’Urgell, amb el seu marit, Ramon. Per fer com la Pepita, únicament cal etiquetar una foto a la xarxa social Instagram amb el hashtag #cerclelectura. El proper guanyador es donarà a conèixer el pròxim 31 de juliol.

La Pepita i el Ramon van dedicar el cap de setmana a la capital de l’Alt Urgell a passejar per la ciutat, aprofitant que dissabte se celebra un dels dos mercats setmanals als carrers del centre històric. També es van atansar a  Puigcerdà, on ella no havia estat mai. “Tenia ganes de veure el famós llac”, explica l’afortunada. 

Pel que fa al Parador, la Pepita ens explica que tot era perfecte: l’habitació, el tracte, el menjar... El restaurant, situat a l’antic claustre del convent de Sant Domènec, ofereix plats innovadors però amb base tradicional i productes de proximitat, com l’escudella barrejada, la garreta de bruneta o els medallons de cérvol amb poma i saltat d’hortalisses. La Pepita va menjar lluç a la planxa, mentre que el Ramon es va decantar per l’espatlla de corder recental al forn.

Respecte a la foto guanyadora, la Pepita explica que      la va captar gairebé per casualitat, quan va veure un nen que pujava i baixava per les escales de la plaça Sant Joan de Lleida. Al seu mur d’Instagram (@pepita06) es poden veure diferents fotos de

la ciutat amb predomini de la Seu Vella.

tracking