SEGRE

De la Lluna a l'Esbaiola't

Arnau Berenguer, de 8 anys i d’Alcarràs, va guanyar el concurs ‘La vaca de l’Esbaiola’t’ de Cercle. Ell i la seua família van gaudir de l’estada a l’hotel Trainera i dels espectacles gratis

L'orgullós guanyador amb la seua mare, l'Eva, i la seua germana Ona.

Arnau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Berenguer Dolcet, d’Alcarràs, va decidir participar en el concurs La vaca de l’Esbaiola’t perquè li agrada molt dibuixar i, encara que durant el curs les activitats extraescolars com el futbol i la música no li deixen gaire temps lliure, és un hobby que li agradaria practicar més.

Ell i la seua germana Ona van enviar els seus dibuixos i la sort va fer que resultés guanyador. El premi, una estada de dos nits a l’hotel Trainera d’Esterri d’Àneu i entrades gratis per als espectacles del festival Esbaiola’t, el van poder disfrutar en família: els seus pares, el Joel i l’Eva, i la petita Ona. Aquests veïns d’Alcarràs no era la primera vegada que visitaven les valls d’Àneu durant el festival Esbaiola’t, ja que han assistit al certamen nou edicions seguides, fins i tot abans que naixessin l’Arnau i l’Ona.

Del programa del festival els agrada qualsevol disciplina i sempre intenten assistir a un espectacle de circ, un de dansa, un de teatre i un de titelles. En aquesta ocasió van gaudir de valent amb Post clàssic de Tortell Poltrona i amb Bye, bye confetti de la companyia La Baldufa. “Són genials i sempre anem a veure els seus espectacles”, afirma Eva.

Un altre dels plats estrella del festival són els tallers, dels quals de seguida s’esgoten les entrades. Els nens van escollir el de la tote bag de l’Esbaiola’t, que consistia a estampar una cara en una bossa blanca de cotó, una idea de Koala Art for Kids i Solaç Centre d’Art de Mollerussa amb què es van divertir i van poder fer volar la seua creativitat. Els va quedar pendent el taller de capgrossos, en què els petits en fabriquen un per poder desfilar després a la cercavila que es passeja pels carrers de la capital de les valls d’Àneu. Una desfilada que deixen per a l’any que ve.

Un any més, els dibuixos es van exposar al 'hall' de l'ajuntament d'Esterri d'Àneu.

arnau 2

L'Arnau i l'Ona, al taller de la 'tote bag' de l'Esbaiola't.

arnau 2

tracking