SEGRE

Compromesos amb la cultura

L’Associació el Campanar de Cervera ha complert deu anys || Durant l’última dècada, ha organitzat diferents actes culturals a la capital de la Segarra

Rosa Maria, Carme i Ramon Maria, fundadors de l'associació.

Compromesos amb la cultura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Cultural el Campanar de Cervera ha celebrat el desè aniversari amb una exposició a la capella de la Mare de Déu de l’Incendi, que es va poder visitar durant la Isagoge (setmana cultural de Cervera) i la festa major. L’associació, integrada per Carme Bonet, Ramon Maria Razquin i Rosa Maria Villarroya, va nàixer vinculada a la cafeteria El Campanar, antiga fleca Cal Delfín, situada al carrer Combat de Cervera i la decoració de la qual gira al voltant del campanar de la capital de la Segarra.

Durant aquest temps, l’Associació ha organitzat conferències, visites guiades, reconeixements i homenatges, exposicions, presentacions literàries, sortides culturals i col· laboracions amb altres entitats locals. L’exposició, que va registrar una gran afluència de públic, va mostrar els cartells, fullets, targetes grans, punts de llibre, calendaris i àlbums de les activitats que s’han anat organitzant al llarg d’aquesta dècada.

Detall de l'exposició que recull tot el material gràfic i escrit editat per l'associació

Compromesos amb la cultura

tracking