SEGRE

Handbol solidari

Un torneig solidari, organitzat pel Club Handbol Alcarràs, va recaptar 500 euros que es destinaran a lluitar contra el càncer de mama

Foto de família de tots els equips (dos d'Alcarràs, cinc de Guissona i un de Lleida) que van participar en aquest torneig solidari organitzat a Alcarràs.

Handbol solidari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’1 de desembre passat, al pavelló Andreu Aixalà d’Alcarràs, va tenir lloc la desena edició del Torneig d’Handbol Interescolar, que aquest any presentava la novetat de dedicar la recaptació a la lluita contra el càncer de mama.

Mónica Vasile, exjugadora d’handbol, entrenadora d’aquest esport i membre del Patronat d’Esports d’Alcarràs, és la ideòloga d’aquesta iniciativa, que va comptar amb el suport del club i de diverses empreses i botigues de la localitat del Segrià, que van cedir productes per sortejar entre el públic.

La jornada, a la qual van assistir equips dels dos col·legis d’Alcarràs (Parc del Saladar i Comtes de Torregrossa), de Guissona i de Lleida (Club Handbol Lleida Pardinyes), va ser un èxit tant d’assistència com de participació, ja que es va aconseguir recaptar cinc-cents euros.

Mónica va agrair la implicació i col·laboració del club, pares i mares i empreses patrocinadores. “Sense ells no hauria estat possible”, aclareix. Mónica també destaca el que aquestes jornades signifiquen per a la promoció d’un esport relativament desconegut: “Per cada deu persones que juguen al futbol, una elegeix l’handbol.” “És un esport dur, perquè hi ha molt contacte i és molt exigent a nivell de psicomotricitat”, afegeix.

Diferents empreses de la localitat i la comarca van donar suport al torneig.

Handbol solidari

Els benjamins de la jornada, nens i nenes de P-4 i P-5.

Handbol solidari

Fins a vuit equips van participar en aquest partit solidari.

Handbol solidari

tracking