SEGRE

'Cercle' acomiada la tardor amb premi

Els cerclaires han retratat paisatges i fenòmens atmosfèrics propis de l'estació per al 'Participa i Guanya. El teu temps, la tardor'

Casimir Jové, de Lleida, és l'últim guanyador d'El teu temps, la tardor', amb aquesta foto de l'entrada de Gimenells (Segrià).

'Cercle' acomiada la tardor amb premi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tradicional Participa i Guanya El teu temps, la tardor de Cercle ha tancat l’actual edició amb 232 fotografies que comparteixen l’eix temàtic de paisatges, fruits i situacions pròpies de l’estació tardoral. Casimir Jové, de Lleida, ha estat en aquesta ocasió el guanyador amb una foto que mostra l’intens color vermellós que han adquirit els arbres a l’entrada de Gimenells. Com a premi, el Casimir podrà gaudir d’una estada per a dos persones a l’Hotel Estanys Blaus de Tavascan.

Jordi Prat Felip és l’autor d’una foto que mostra la boira tardoral des del refugi d’alta muntanya del Gall Fer (Pallars Sobirà). A la següent imatge, Domènec Llop Puig atansa el seu objectiu a una fulla gebrada en una de les primeres setmanes fredes de l’estació, a finals de novembre. Salvador Gili, de Lleida, ens mostra la tardor a la vora del pantà de Sant Antoni, a Salàs de Pallars. “Colors fascinants un dia clar i lluminós.” Al seu costat, José Luis Morales explora una original perspectiva de la Seu Vella.

Els fruits típics de l’estació (castanyes i codonys) són protagonistes de les dos següents imatges, d’Olga Tomás i Pepita Clop. Jaume Zamorano tanca la selecció amb una de les seues fotos en blanc i negre dedicada a la boira, tot i que el fenomen meteorològic típic de les tardors i hiverns lleidatans encara no s’hagi deixat veure gaire.

Els que encara no han resultat afortunats en els concursos de Cercle dedicats a les estacions tenen ara l’ocasió de participar a El teu temps, l’hivern pels canals habituals: enviant un correu electrònic a cercle@ segre.com, o pujant les imatges directament a la pàgina web www.segre.com/cercle, on a més es poden consultar les bases i els premis de la propera edició

tracking