SEGRE

Plataforma de talents

Jump2Music és un projecte que busca connectar artistes i organitzadors d’esdeveniments amb la possibilitat de muntar ‘talent shows’ || El lleidatà Albert Romero és al darrere d’aquesta iniciativa

Albert Romero, ideòleg de Jump2Music

Plataforma de talents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

 El talent show a l’abast de qualsevol és només una de les possibilitats que ofereix Jump2Music, plataforma gestionada pel lleidatà Albert Romero. Un dels primers esdeveniments en els quals va participar va ser l’Intercampus de la UdL i l’Agrocalçotada, tots dos el 2019. Els organitzadors estableixen les bases amb els requisits que creuen convenients i els grups o cantants s’hi apunten adjuntant currículum i material musical. Arribat el moment s’obre el període de votacions, en el qual pot participar el públic en general, realitzar-se mitjançant un jurat o en format mixt. El o els guanyadors reben el premi establert, que, normalment, consisteix a actuar en l’esdeveniment. “On normalment es contractava un grup de versions o un DJ, van pujar a l’escenari fins a 25 artistes locals”, explica l’Albert, referint-se a l’Intercampus.

Per a qui no vulgui apuntar-se al format concurs, el funcionament és el mateix: l’empresa, institució o particular organitzadora d’un determinat esdeveniment publica la convocatòria al web i els grups, cantants o DJ el perfil dels quals encaixin amb el que s’ha sol·licitat s’hi apunten adjuntant un currículum i una mostra del seu treball. Després, queda elegir. O no. “En el cas de Mermaids, l’últim festival que s’ha organitzat a Lleida, les promotores no van voler excloure ningú, així que van actuar totes les cantants apuntades, que eren gairebé 50.” Aquest festival confinat i retransmès per Instagram va tenir lloc del 15 al 17 de maig i es va organitzar en només 3 dies.

Jump2Music compta actualment amb gairebé 400 músics de diferents gèneres, estils i procedències i també està oberta a fotògrafs, càmeres, tècnics de so, dissenyadors gràfics i altres perfils necessaris en el desenvolupament d’una festa o esdeveniment musical.

Festival Mermaids, un dels últims esdeveniments organitzats a través de Jump2Music.

Plataforma de talents

Per la Festa Major de la UdL es va organitzar un talent show a través de Jump2Music

Plataforma de talents

tracking