SEGRE

Mones de Pasqua Granada

Sara Clos, Júlia Límia i Emma Cunillera han estat les tres guanyadores del tradicional ‘Participa-hi i guanya’ de ‘Cercle’ || Els premis: tres mones amb figura de xocolate de la Pastisseria Graells

Sara Clos recull la seva mona.

Mones de Pasqua Granada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que enguany l’emergència sanitària ha retardat l’entrega del premi fins al dia de Pasqua Granada (el 31 de maig passat), les tres guanyadores del tradicional concurs de dibuix convocat per Cercle han rebut igualment les seues tres mones al costat de tres figures de xocolate confeccionades artesanalment a la Pastisseria Graells de Balaguer. Sara Clos, Júlia Límia i Emma Cunillera són les tres artistes escollides d’entre els cinquanta-sis originals que es van presentar al certamen.

Sara Clos, de 10 anys, va ser la primera que va recollir la mona, ja que viu a Balaguer, on estudia 4t de Primària al col·legi Gaspar de Portolà. Es dóna la circumstància que la Sara ja havia participat en el concurs en anteriors ocasions, tot i que mai no havia guanyat. “Li agrada molt dibuixar”, explica la seua mare, Roser Jurado. La Sara es va imaginar una mona tradicional amb tres elements bàsics: les figures d’una gallina i un conill, més un elaborat ou de Pasqua.

Júlia Límia, de 5 anys, és de Gimenells i cursa P4 al col·legi Sant Isidre d’aquesta localitat del Segrià. Va acudir a recollir la mona amb els seus pares, l’Hèctor i la Patrícia. Aquesta última va ser, precisament, la que la va instar a participar en el concurs, per al qual Julia va elaborar un dibuix adaptat als dies de confinament, incorporant l’arc de Sant Martí, símbol de l’esperança en temps de confinament, i el missatge “Aquest any, a casa”. La Júlia va escollir la figura d’una nina LOL que es va menjar al costat del seu cosí Aleix.

També va escollir una LOL Emma Cunillera, de Torre-serona, que estudia P5 a l’Escola Alba. Una vegada a casa, l’Emma va compartir tant el pastís com la immensa figura de xocolate amb el seu cosí Arnau.

Emma Cunillera

Mones de Pasqua Granada

Júlia Límia, a la pastisseria Graells.

Mones de Pasqua Granada

tracking