SEGRE

Concerts a la posta de sol

El cantautor de Castellserà Oriol Ginestà explica a Cercle la seua innovadora proposta, que convida a escoltar música i contemplar la naturalesa quan es pon el sol

La naturalesa i els seus sons comparteixen protagonisme amb la música i la veu de l'Oriol i les vibracions dels bols de quars.

Concerts a la posta de sol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oriol Ginestà, músic, terapeuta musical i professor de ioga, porta a terme la iniciativa Concerts del Silenci, “una invitació a escoltar la música i observar la naturalesa durant la posta de sol”, explica ell mateix.

El confinament perimetral del Segrià l’ha obligat a suspendre diverses actuacions previstes per aquests dies. Actualment, la pròxima oportunitat per assistir al seu espectacle és el dijous 30 de juliol a Tornabous. Què hi veuran els espectadors? “La cançó d’autor es fusiona amb la vibració dels bols de quars i el gong, compartint protagonisme amb els sons del vespre, els colors del cel i les estrelles”, diu. “La lletra de les cançons, a més, està inspirada en paisatges de Ponent”, afirma. L’Oriol, músic vocacional des de l’adolescència, ha conreat diferents estils, des del rock fins a la cançó d’autor i té dos discos al mercat. La seua passió pel ioga, que l’ha portat a realitzar diferents cursos, s’ha fusionat amb la música.

Ginestà també s’ha format en sonoteràpia, diapasons terapèutics i bols tibetans a l’institut Ismet, i en bols de quars al centre Antar. A més a més, ha estudiat musicoteràpia neurològica i cant terapèutic. En altres àmbits, ha cursat els tres graus de Reiki Usui Tradicional, Quiromassatge i Ciències de la Salut. “He tingut la sort de treballar en diversos centres de ioga, residències de persones amb diversitat funcional i de persones grans, gimnasos, centres de teràpies, spas, així com fer cursos i tallers en llocs molt diversos”, explica aquest músic.

Les novetats sobre les pròximes actuacions d’aquest creador de la comarca de l’Urgell poden seguir-se a la pàgina web www.oriolginesta.com així com als seus comptes de Facebook i Instagram.

El so i les vibracions que produeixen aquests instruments creen benestar emocional.

El so i les vibracions que produeixen aquests instruments creen benestar emocional.

L'Oriol, en ple concert

Concerts a la posta de sol

tracking