SEGRE

Un respir a Tavascan

Ingrid Pino, guanyadora del Participa-hi i Guanya de Cercle ‘El teu temps, l’hivern’, va descobrir aquesta localitat del Sobirà amb la seua parella || Van gaudir d’una estada a l’hotel Estanys Blaus

L'Ingrid amb la seua parella, el Jaume, en una de les rutes que van fer al voltant de Tavascan.

Un respir a Tavascan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ingrid Pino, una lleidatana de 23 anys aficionada a la fotografia, ha estat la guanyadora de l’edició d’hivern del Participa i Guanya de Cercle El teu temps..., el premi del qual consistia en una estada a l’hotel Estanys Blaus de Tavascan per a dos persones.

Encara que l’Ingrid i el Jaume, la seua parella, van haver d’ajornar el viatge a causa de l’estat d’alarma, finalment van poder gaudir del merescut premi a finals del mes de juliol, una vegada es va decretar el desconfinament del Segrià. I és que el Pallars Sobirà és una comarca ideal per visitar tant a l’hivern com a l’estiu. “Va ser una fantàstica manera de desconnectar”, explica l’Ingrid, “tant de la calor, com dels successius confinaments”. La parella explica, a més, que la zona estava molt concorreguda, sobretot per famílies. “Hi havia molt ambient, bars i restaurants estaven plens.”

Pel que fa a l’hotel Estanys Blaus, on tenien l’estada, l’Ingrid destaca tant el servei com el menjar, del qual van quedar gratament sorpresos. “El restaurant estava complet sempre”, recorda “i l’hotel era molt bonic”, afegeix. L’Ingrid i el Jaume van aprofitar l’estada per explorar els voltants de Tavascan i fotografiar els meravellosos paisatges naturals que envolten aquesta població del Pallars Sobirà, ideal per realitzar excursions de muntanya.

Temps de tardor

Des del passat 22 de setembre, ja està en marxa l’edició de tardor d’aquest tradicional concurs, en el qual ja es pot participar enviant fotos a cercle@ segre.com o pujant-les a través del formulari que hi ha a la pàgina web segre.com/cercle, on també estan disponibles les bases del concurs

Ingrid Pino, guanyadora del concurs de fotografia 'El teu temps, l'hivern', va poder practicar la seua afició passejant pels senders que envolten Tavascan.

Un respir a Tavascan

tracking