SEGRE

Amb molt de gust a Instagram

Amaia Gómez, de Formatgeria de Clua, explica com utilitza les xarxes per donar visibilitat
als seus productes || Ho considera una eina imprescindible en època de pandèmia

L'Amaia i el Pau són l'ànima de Formatgeria de Clua. A la foto, amb el petit Pol.

Amb molt de gust a Instagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dita popular que resa que el menjar entra pels ulls la té molt present Amaia Gómez, de Formatgeria de Clua. “Vivim en una època d’inputsvisuals, busquem estímuls que ens generin emocions de plaer i benestar. A la xarxa Instagram pots decidir si només mires o també t’informes, compres, interactues.”

Però no n’hi ha prou amb estar present a les xarxes, a més cal publicar fotografies atractives i posts interessants. “La idea és no ser agressius a l’hora de publicitar els nostres productes. Creiem que hem d’explicar com es fa el formatge, aportar cultura i amor pel treball artesanal.” Les fotografies les fa la mateixa Amaia, basant-se en la intuïció i l’amor pels seus productes. “Potser vaig heretar alguna cosa del meu pare, gran aficionat a la fotografia, a qui ajudava a revelar fotos a casa”, explica.

El seu compte d’Instagram @formatgeriadeclua  s’ha incrementat en més de 1.000 seguidors des del confinament. “Hem creat vincles amb gent que han passat de ser desconeguts a clients i amics. Les xarxes, ben utilitzades, donen esperança, atansen els que són lluny i donen a conèixer la realitat dels petits productors, grans oblidats.”

Formatgeria de Clua, fundada l’any 1979, elabora formatges a partir de llet crua de les cabres del seu propi ramat. Quan les condicions sanitàries ho permeten, organitzen degustacions, activitats i maridatges amb altres productes de la zona.

L'Amaia comparteix sovint per Instagram fotos del seu ramat.

Amb molt de gust a Instagram

El Roig del Montsec, un dels productes de la formatgeria.

Amb molt de gust a Instagram

tracking