SEGRE

Podcast entre amics

Jordi Balagué, d’Agramunt, és un dels impulsors de ‘Ressaca matinera’, un producte audiovisual que també es pot veure a YouTube

Pau Torradas, Jordi Balagué, Carles Pujolar, Albert Solanich i Gerard Torres.

Podcast entre amics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis estudiants de la Universitat de Vic, entre els quals hi ha l’agramuntí Jordi Balagué, són els autors del podcast Ressaca matinera, que, des del mes passat, pot veure’s també per YouTube. Albert Solanich, Aleix Rodríguez, Carles Pujolar, Gerard Torres, Pau Torradas i el Jordi porten diverses temporades amb aquest programa, que es pot escoltar a les plataformes habituals de podcast, com Ivoox, Spotify i a la ràdio de la Universitat de Vic. Cada episodi, de vint minuts de durada, està dedicat a un tema concret: les compres per internet, els programes de moda a la tele o les relacions, tot això vist des de la perspectiva de sis millennials que han vist com la pandèmia els alterava la vida. “Vaig fer l’última classe de la carrera al menjador de casa”, recorda el Jordi. “Al programa cadascun té un perfil (tècnic, guionista, presentador, productor), la qual cosa ens permet complementar-nos molt bé”, explica. El Jordi és productor i dissenyador de so, a més d’autor d’una secció sobre fake news. “Ens ho passem molt bé”, assegura. I es nota. Els sis amics protagonitzen una tertúlia despreocupada, amb moltes rialles, però mantenint una factura totalment professional. El Jordi va descobrir que volia dedicar-se a la producció (radiofònica i televisiva) durant les seues pràctiques a Catalunya Ràdio. Fins que no va arribar la pandèmia, feia també de DJ i sonoritzava esdeveniments com casaments o altres festes, concerts o el Carnaval i la festa major d’Agramunt.

  • Quan Dimecres és el dia en què aquests sis companys treuen Ressaca matinera. Ja han gravat quatre capítols.
  • On  El programa es pot escoltar en plataformes com Ivoox o Spotify o veure a YouTube.
  • Qui Ressaca matinera són un equip format per Albert Solanich (col·laborador) Aleix Rodríguez (tècnic), Carles Pujolar (guionista i presentador), Gerard Torres (tècnic i col·laborador), Jordi Balagué (productor) i Pau Torradas (tècnic i col·laborador)
Aleix Rodríguez és el tècnic de so del programa

Podcast entre amics

Jordi Balagué, durant les pràctiques a Catalunya Ràdio.

Podcast entre amics

tracking