SEGRE

El premi més dolç de 'Cercle'

El dibuix de la Cèlia Busquets va guanyar el concurs ‘La meua mona’ i la Rosa Peguero va ser l’afortunada del sorteig de les xarxes socials || Les dos van ser obsequiades amb mones, gentilesa de Pastisseria Graells de Balaguer

Premi de les xarxes - La Rosa Peguero, la guanyadora del sorteig de Facebook, i els seus dos fills posen amb el pastisser de la Noguera.

El premi més dolç de 'Cercle'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha padrí a Catalunya que no tingui previst regalar la mona als seus fillols. Una tradició documentada des del segle XVIII, quan els petits rebien un pastís amb tants ous com anys tenien. L’obsequi s’entregava fins que el nens complien els 12 anys.

Cercle, des de fa més d’una dècada, és el padrí dels participants en el concurs de dibuix La meua mona. Els guanyadors reben el tradicional pastís per gentilesa de la pastisseria Graells de Balaguer.

En aquesta edició s’han presentat 24 nens i la guanyadora ha estat la Cèlia Busquets Vidal. La petita, de 5 anys, estudia P5 a l’Escola Pia de la capital de la Noguera, té una germana bessona, la Berta, i un germanet, el Guerau, de 2 anys. Els tres, animats per la seua àvia Rosa Mari, que cada matí rep i llegeix el SEGRE, van decidir enviar els seus dibuixos. De fet, aquest er a el segon any que ho feien i, segons ens explica la seua mare, la Tània, l’any que ve ja seran quatre els participants, ja que aviat augmentaran la família.

El concurs ha estrenat aquest any una nova modalitat en la qual els seguidors de les xarxes socials de SEGRE han publicat un comentari nominant aquells amb qui compartirien la mona.

La guanyadora, d’entre més de 1.200 participants, ha estat la Rosa Peguero, també de Balaguer, que gaudirà de la mona amb els seus fills Genís, de 12 anys, i Arlette, de 10, estudiants de 1r d’ESO i 5è de Primària, respectivament.

Els guanyadors de les mones posen amb Pere Graells, amo de la pastisseria i patrocinador del concurs de 'Cercle'.

El premi més dolç de 'Cercle'

El dibuix de la Cèlia li va fer guanyar la mona, que va recollir amb els germans.

El premi més dolç de 'Cercle'

La mona i la figura que van poder escollir els premiats.

El premi més dolç de 'Cercle'

La mona i la figura que van poder escollir els premiats.

El premi més dolç de 'Cercle'

tracking