SEGRE

Un premi molt romàntic

Joan Camí, guanyador del concurs de ‘Cercle’ convocat per Sant Jordi, va gaudir del premi amb la seua parella || Una estada a l’hotel Estival Park de la Pineda, amb spa inclòs

Iolanda Pardo, en una de les estades de l'hotel Estival Park.

Un premi molt romàntic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si la ciutat d’Istanbul és de les que enamoren, un passeig sota la pluja per un dels seus bulevards cap al tard amb la Mesquita Blava de teló de fons ja és el summum de les experiències que ofereix aquesta ciutat turca. Amb aquesta suggeridora imatge, el Joan Camí es va emportar el primer premi del concurs de fotos romàntiques que Cercle va convocar amb motiu de la diada de Sant Jordi.

El Joan i la seua parella, la Iolanda Pardo, van gaudir de la seua recompensa, que consistia en una estada d’una nit a l’hotel Estival Park de la Pineda amb lliure accés a l’spa, l’últim cap de setmana de maig, i la seua experiència no va poder ser més satisfactòria. “A part de totes la comoditats de l’hotel i del tracte exquisit que vam rebre, vam tenir la possibilitat de disfrutar d’una escapada romàntica, ja que som pares de dos nens i una sortida els dos sols s’agraeix”, assegura el guanyador.

Aficionat a immortalitzar tots i cada un dels racons que visiten quan viatgen, el Joan diu que no és cap expert fotògraf i que només es dedica a “capturar aquells moments de què gaudim viatjant i que després, amb el temps, es converteixen

en estampes amb les quals rememorar els llocs on hem estat”.

A la pregunta de com va decidir presentar-se al concurs, Camí, que és funcionari de l’administració local a la seua Lleida natal, explica que una de les coses que més li agraden quan llegeix SEGRE és entretenir-se a la secció de Cercle, “perquè és un espai on sempre acabes trobant algun conegut a la secció Vida social i, al veure la convocatòria del concurs, em vaig animar a participar-hi”.

Encara que el nostre lector no s’esperava de cap manera guanyar, de fet confessa que desconeixia el regal amb què es premiava el vencedor fins després d’haver enviat la fotografia, i assegura que continuarà participant en les propostes de Cercle.

El Joan Camí està il·lusionat per tornar a viatjar ja que, l’any passat i a causa de la pandèmia, no va poder fer-ho. Així que, a ell i a tots aquells que ja estan preparant les maletes, els recomanem que no oblidin les seues càmeres ni els seus mòbils perquè ben aviat anunciarem el concurs estrella de Cercle d’estiu, la catorzena edició de Les meues vacances.

ELS CONCURSOS

Els concursos de fotografia convocats actualment a ‘Cercle’

La secció Cercle de SEGRE és un espai obert a tots els lectors. Així, aquells que vulguin mostrar les seues habilitats fotogràfiques poden fer-ho participant en els concursos de les més diferents temàtiques que es proposen periòdicament.

D’altra banda, els lectors que vulguin felicitar, a través de les pàgines del diari, els seus éssers estimats en l’apartat de Vida social han de dirigir- se per email a cercle@segre.com.

Al seu torn, els diumenges es publica un reportatge que dona veu a tot aquell que tingui alguna cosa a explicar des dels més diversos àmbits, ja siguin escolars, d’aficions, experiències o iniciatives socials.

Actualment hi ha tres concursos convocats. El teu temps: l’estiu, un clàssic que recull imatges de cada estació. El termini està obert fins al 17 de setembre i està premiat amb una estada d’una nit per al guanyador i el seu acompanyant a l’hotel Castellarnau d’Escaló.

Fins al 30 de juny, els lectors poden enviar instantànies de la seua infància o la de la seua família per participar en el certamen Jo de petit/a. Hi ha tres premis, cadascun consistent en una impressora Canon.

Finalment, aquest any, que per fi es podrà gaudir de les terrasses i revetlles d’estiu, Cercle premiarà amb una estada d’una nit a l’Era del Marxant de la Pobleta de Bellveí la millor imatge que il·lustri aquestes hores de festa estival que es rebin abans del 30 de juliol.

LES MEUES VACANCES

Ben aviat es convocarà el concurs estrella de ‘Cercle’, que enguany arriba a la 14a edició.

Joan Camí, a l'entrada de l'spa Aquum de l'establiment.

Un premi molt romàntic

La guanyadora del concurs 'Fotos romàntiques' de 'Cercle'.

Un premi molt romàntic

La parella guanyadora es va fer un selfie a les portes de l'hotel.

Un premi molt romàntic

tracking