SEGRE

'Camins' que porten al Parador

Gemma Serra va guanyar el premi de fotografia del suplement ‘Lectura’ || Va poder gaudir d’una estada a l’establiment hoteler de la Seu

Camins - Amb aquesta imatge que el suplement Lectura va publicar el dia 25 de juliol passat, l'instagramer @gesaixala es va emportar el premi del concurs trimestral de fotografia artística que convoca SEGRE a Instagram, amb l'etiqueta #cerclelectura.

'Camins' que porten al Parador

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gemma Serra Aixalà, d’Alcarràs, ha estat l’última guanyadora del concurs de fotografia artística que el suplement Lectura de SEGRE convoca cada trimestre. La Gemma, que publica a Instagram amb el nickname @gesaixala, va disfrutar al costat de la seua parella d’una estada al Parador Nacional de la Seu d’Urgell, que incloïa sopar i esmorzar, el 27 d’agost passat.

“Vam arribar a a la capital de l’Alt Urgell al migdia i, quina va ser la nostra sorpresa a l’advertir que la ciutat celebrava la festa major”, afirma la fotògrafa, a qui aquest marc festiu li va permetre donar curs a la seua afició, càmera en mà, i va estar “recorrent els carrers on ens vam trobar molt d’ambient, amb gran quantitat de parades de tota mena de productes, molts nens i gent vestida amb les seues millors gales”, manifesta. La catedral, l’ajuntament, el vell molí de Soldevila, els apartats carrers del Centre Històric i els entrenaments per a la Canoe Slalom World Cup, que es feien al Parc del Segre, van ser una bona excusa per no deixar descansar la càmera i retratar-los a tort i a dret.

“A mitja tarda, ja que feia molta calor, ens vam dirigir al Parador per descansar i vam poder banyar-nos a la piscina, de la qual vam poder gaudir nosaltres sols”, es congratula la Gemma, que només té paraules d’elogi cap a la qualitat de l’establiment hoteler i l’atenció que, amb ells, van tenir tots els seus treballadors. “El Parador de la Seu és preciós”, assegura, “el menú de degustació del sopar va ser espectacular, l’habitació, còmoda i gran, amb unes vistes magnífiques i l’atenció superlativa”, va concloure.

Gemma Serra i la seua parella, al claustre del Parador.

'Camins' que porten al Parador

Claustre modern de Racionero, al Parc del Valira, vist per la Gemma Serra.

'Camins' que porten al Parador

Un racó amb encant de la capital de l'Alt Urgell.

'Camins' que porten al Parador

Primer pla de la catedral romànica de la Seu d'Urgell.

'Camins' que porten al Parador

tracking