SEGRE

Un premi de por

Sara Clos i Pol Monera van guanyar el concurs de Cercle ‘L’estiu en colors’ en les respectives categories || Tots dos van gaudir dels espectacles i decoració de Halloween a PortAventura

El dibuix amb què la jove de Balaguer va guanyar el concurs és una visió molt original d'un dia de platja, que insinua més que mostra.

Un premi de por

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan arriba l’estiu és tradició a Cercle convocar un concurs de dibuix infantil en el qual es convida els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys a il·lustrar com passen les vacances. Amb el patrocini del Patronat de Turisme de Salou i @visitsalou, als guanyadors de les dos categories del concurs L’estiu en colors, se’ls obsequia amb un pack de dia per a quatre persones a PortAventura.

Sara Clos, una nena d’onze anys que estudia sisè de primària a l’escola Gaspar de Portolà de Balaguer, va obtenir el premi en la categoria dels participants que tenen entre 7 i 12 anys i va gaudir amb els seus pares, el Sergi i la Roser, de totes les atraccions del parc de Vila-seca el pont del Pilar. A la Sara li encanta dibuixar, pintar, llegir còmics i totes aquelles activitats que tinguin a veure amb la cultura. Segons ens explica la seua mare, aquesta era la primera vegada que participava en el concurs i també la primera que visitava PortAventura, i assegura que “ens va agradar molt la idea d’aprofitar Halloween, festa que a la Sara li encanta celebrar, per poder veure tots els espectacles i decoració que en aquestes dates tenen lloc al parc i que són un dels seus grans atractius”.

D’altra banda, Pol Monera, de cinc anys i resident a Sant Cugat del Vallès, va ser el guanyador de la seua categoria, d’entre 3 a 6 anys, i va viatjar a la Costa Daurada amb els seus pares, el Jordi i l’Emile, i el seu germà bessó, l’Eduard, que també va

participar en el concurs amb un altre dibuix.

Els dos petits, que estudien P5 al col·legi La Mirada de la població del Vallès Occidental, van passar un dia terrorífic el 7 de novembre a PortAventura, on encara van trobar tota la decoració de Halloween, explica el seu pare. “Van pujar a totes les atraccions en les quals els estava permès i va ser un dia que recordaran durant molt temps”, assegura el seu progenitor, que també recalca que el petit Pol no s’acabava de creure que havia estat el guanyador del concurs quan els seus pares l’hi van comunicar.

Els dos concursants coincideixen a assenyalar que els ha agradat molt col·laborar en el concurs de Cercle i ja esperen els pròxims per participar-hi.

‘L’ESTIU EN COLORS’

El concurs de dibuix de Cercle, patrocinat per @visitsalou, ha arribat aquest any a la 5a edició.

Sara Clos Jurado. 11 anys.

Un premi de por

El dibuix guanyador, en què el petit de Sant Cugat expressava que li agradaria passar l'estiu al mar del Carib nadant entre els peixos.

Un premi de por

Pol Monera. 5 anys.

Un premi de por

tracking