SEGRE

L'inesgotable planter del camp a través

Més de 500 participants en el tancament de la temporada al Palau d’Anglesola

Una de les sortides en les categories petites.

L'inesgotable planter del camp a través

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cros és una de les especialitats amb més capacitat de participació dins del calendari dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia, la temporada 2021-2022 de camps a través va poder celebrar-se amb total normalitat, respectant, això sí, els protocols vigents, amb vuit proves puntuals des del mes de novembre passat fins a aquest mes de març.

Tàrrega la va estrenar i després de discórrer per la Pobla de Segur, Agramunt, Arbeca, Balaguer, Juneda i les Borges Blanques, i l’última de les vuit competicions, va tenir lloc aquest últim cap de setmana al magnífic escenari del Parc dels Drets de la Infància i Adolescència del Palau d’Anglesola.

Un total de 540 esportistes van prendre part en el cros, una xifra gens menyspreable que va comptar, a més, amb la col·laboració d’un excel·lent temps que va ajudar d’allò més que la cita es convertís en una gran festa esportiva.

Val a destacar que la competició, que va celebrar la vint-i-setena edició, va ser l’única que va tenir lloc al Pla d’Urgell i, com explicaven a Cercle els organitzadors, “poder tornar als podis, entregar medalles, l’avituallament abans, durant i després de cada prova no només són un signe de normalitat, sinó també un motiu d’esperança i d’energia en aquests moments complexos que ens han tocat viure”.

D’altra banda, una impecable organització capitanejada per l’Ampa del col·legi Arnau Berenguer va permetre gaudir de totes i cada una de les proves programades: veterans, sèniors, juvenils, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí, pollet i llar d'infants.

LES CLAUS

La temporada 2020-2021

Vuit proves es van realitzar en aquesta temporada 2020-2021: Tàrrega i la Pobla de Segur (novembre), Agramunt i Arbeca (gener), Balaguer i Juneda (febrer) i les Borges Blanques i el Palau d’Anglesola (març).

La tornada a la normalitat

Després de dos anys de pandèmia la competició va tornar a celebrar-se amb tota normalitat tant per a participants com per a espectadors.

El premi

La suma de les classificacions (puntuen els sis primers classificats en cada categoria) resultarà en la selecció de Lleida per al campionat de Catalunya escolar de cros.

Els organitzadors

Cada una de les vuit proves de la present temporada va comptar amb la presència de l’Ampa dels centres organitzadors, els diferents Consells Esportius, ajuntaments de les localitats seus de les proves, diputació de Lleida i Esporcat.

El rècord

En l’última prova de la temporada el col·legi Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola va aportar 101 dels 540 esportistes participants.

Un dels podis de la matinal atlètica escolar al Palau.

L'inesgotable planter del camp a través

Sèniors i juvenils també van córrer.

L'inesgotable planter del camp a través

tracking