SEGRE

Gaudint del Pallars

Esther Moleón, guanyadora de l’anterior edició del concurs de fotos artístiques de Cercle, premiada amb un cap de setmana a L’Era del Marxant || Turisme i gastronomia pallaresa

Racons del complex turístic ubicat a la localitat de la Pobleta de Bellveí.

Gaudint del Pallars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esther Moleón, guanyadora de l’anterior edició del concurs de fotos artístiques de Cercle –l’actual encara s’està celebrant–, va gaudir, com a premi, d’un cap de setmana al restaurant aparthotel L’Era del Marxant a la Pobleta de Bellveí (Pallars Jussà) en companyia del seu marit, Xavi Aguilà.

La guanyadora va obtenir el premi gràcies a una espectacular foto feta a la Sagrada Família de Barcelona, que va ser publicada el 20 de febrer amb la firma @esthermogibe al suplement Lectura de SEGRE.

La parella guanyadora es va allotjar a la Suite Sisqueta, amb unes impressionants vistes panoràmiques. “Hem gaudit molt amb l’ambient, el tracte dispensat, la gastronomia i els paisatges”, van assegurar a Cercle després de tornar del cap de setmana. 

Un racó paradisíac

L’Era del Marxant s’ubica on abans s’alçava una tradicional era pallaresa datada del 1830 i ara reconvertida en un aparthotel rural i en un dels restaurants més apreciats de la zona, on es poden disfrutar els plats més tradicionals del Pallars, com els embotits (xolís, botifarró i girella), escudella, formatges, poltre, corder d’ovella xisqueta, vedella de raça bruna, caça, bolets (de temporada) o pesca, amb les emblemàtiques truites. Però a banda de la cuina, també pot gaudir-se de l’estada a l’establiment per disfrutar del turisme familiar (nombroses rutes per al senderisme o el passeig a cavall), turisme cultural amb el Castell de Mur, la ruta romànica de la Vall Fosca, la central de Torre de Capdella, el Museu dels Raiers o les salines de Gerri de la Sal, a molt pocs quilòmetres de la Pobleta de Bellveí, o també del turisme d’aventura amb el piragüisme i el ràfting com a principals atractius. Tant l’Esther Moleón com el seu marit, Xavi Aguilà, van aprofitar el cap de setmana, a banda de relaxar-se en una zona tan privilegiada, per “fer turisme, especialment a la localitat de Salàs de Pallars per poder visitar les cèlebres botigues museu. La veritat és que ens van impressionar perquè són precioses”.

LA GASTRONOMIA

Per llepar-se’n els dits

Als fogons de L’Era del Marxant poden degustar-se tots els plats del Pallars com la girella.

Racons del complex turístic ubicat a la localitat de la Pobleta de Bellveí.

Gaudint del Pallars

Esther Moleón, i el seu marit, Xavi Aguilà, amb el propietari de L'Era del Marxant, Josep Montané.

Gaudint del Pallars

Als fogons de L'Era del Marxant poden degustar-se tots els plats del Pallars com la girella

Gaudint del Pallars

tracking