SEGRE

Deu anys de vida del CTT Tremp

Fundat el 2012, ja és tot un referent del tenis taula lleidatà || El club del Pallars celebra l’efemèride amb l’ascens a la primera categoria provincial

El podi. Els guanyadors del torneig de l'aniversari, fotos de família amb
l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, i el logo del desè aniversari.

Deu anys de vida del CTT Tremp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 20 de juliol del 2012 es fundava el Club Tenis Taula Tremp en una iniciativa d’un grup d’incondicionals d’aquest esport que van decidir fer un pas més enllà d’una simple activitat lúdica. Ara l’entitat celebra els seus primers deu anys de vida havent-se convertit ja no en un referent del Pallars, sinó de tot el tenis taula lleidatà.

Mentre els responsables del club esperen poder recuperar la base i, fonamentalment, l’Escola, el CTT Tremp compta amb 25 socis i sòcies, cinc dels quals formen part de l’equip federat que, coincidint amb l’efemèride, ha aconseguit l’ascens a la Primera categoria provincial com a campió de Segona, i de manera matemàtica a dos jornades del final, amb un espectacular balanç de dotze victòries i tan sols dos derrotes davant d’equips de la talla del CTT Mollerussa Arcusin, Borges Lleida Car, Borges Prefabricats Pujol, CTT Valls del Nord-Ordino, AE Val d’Aran, AE Golmés i CTT Alcarràs Agustí Ondina. Es dona la circumstància que la temporada 2022-2023 serà la segona vegada que el club militi en aquesta categoria des de la seua fundació el 2012.

Per celebrar els primers deu anys de vida, el club va organitzar un torneig al poliesportiu del Juncar, alhora que va estrenar un logo commemoratiu dissenyat per l’Òscar, un estret col·laborador de l’entitat.

El campionat, que va oferir un nivell altíssim de joc, va el va guanyar CTT Agramunt (1), i el TM Binèfar (2) va quedar finalista. Els amfitrions van acabar tercers (3) i l’AE Val d’Aran va ser quart (4).

El CTT Tremp vol agrair, a través de Cercle, l’incondicional suport que li donen els seus patrocinadors, que continuaran la pròxima temporada: Bar l’Estació, Celler Miquel Roca, Germans Fumàs SL, Assessoria LJ21 i Impremta Tarragona.

Participants al torneig.

Deu anys de vida del CTT Tremp

Torneig.

Deu anys de vida del CTT Tremp

Cartell del

Deu anys de vida del CTT Tremp

Equip amb l'alcaldessa.

Deu anys de vida del CTT Tremp

10è aniversari del Club Tennis Taula de Tremp.

Deu anys de vida del CTT Tremp

tracking