SEGRE

Gaudint a Cellers

La guanyadora del concurs ‘La meua mare i jo’, premiada amb un cap de setmana amb el seu marit i la seua filla al llac || Relax, piscina, paisatges, alta gastronomia i caiac a l’Hotel Terradets

La foto guanyadora del concurs 'La meua mare i jo' de 'Cercle'.

Gaudint a Cellers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Verónica Rodríguez Gaspar va resultar guanyadora del concurs fotogràfic de Cercle de La meua mare i jo amb una fotografia que poden admirar sota aquest text. El premi va consistir en una estada de dos dies i una nit a l’Hotel Terradets al Pallars Jussà, vora les paradisíaques aigües del llac de Cellers. El local, un històric de l’hostaleria lleidatana ubicat al quilòmetre 75 de la C-13, a la carretera Balaguer- Tremp, els va oferir una inoblidable estada juntament al seu marit Víctor i la seua filla Xana, que també apareix en el treball guanyador.

El segon cap de setmana d’aquest mes de juliol, segons explica la Verónica a Cercle, “el vam passar francament bé gràcies a les atencions dels responsables de l’establiment”.

El feliç matrimoni i la seua filla van gaudir de dos dies de complet relax a còpia de passejos, paisatges paradisíacs, piscina i un recorregut per tot el llac en caiac i, per descomptat, de l’alta gastronomia pallaresa de què pot presumir l’establiment, amb més de setanta anys d’història, fundat pel matrimoni entre Gabriel Fillat i Teresa Traveset i que continua sent familiar.

La família gaudint del seu premi a Cellers.

Gaudint a Cellers

L'arribada a l'establiment del Pallars.

Gaudint a Cellers

Un bany a la piscina de l'hotel.

Gaudint a Cellers

Els guanyadors al menjador

Gaudint a Cellers

tracking