SEGRE

Un quart de segle d'AJALL a tota marxa

L’Associació de Joves d’Artesa de Lleida
celebra les seues noces de plata || Tot un referent per a la localitat

Responsables de l'AJALL en plena celebració.

Un quart de segle d'AJALL a tota marxa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 1995 un grup de joves d’Artesa de Lleida d’entre els 14 i els 30 anys d’edat va convocar una assemblea de la qual va sortir elegida la primera junta, responsable de redactar l’acta fundacional, crear els primers estatuts i portar-los al registre, de la que seria primer l’Associació Juvenil d’Artesa de Lleida i, poc després, l’Associació de Joves d’Artesa de Lleida, més coneguda popularment com AJALL, que acaba de celebrar, com es mereixen, els seus primers 25 anys de vida. Haurien hagut de fer-ho el 2020 però la pandèmia no ho va fer possible.

La primera junta va estar formada per Ricard Pons, José María Tete Drudis, Isidre Drudis, Gerard Calderó, Dolors Bonet, Ester Gallart, Sònia Bernaus,Jaume Moreno, Xavi Marc Garrós, Marta Iglesias i Maria dels Àngels Solé. Des d’aleshores ha estat un no parar i no hi ha acte ni celebració a Artesa de Lleida en la qual l’AJALL no hi sigui present: Lo Castanyot, el seu debut en societat, la Christmas Party, Carnaval, Festa del Jovent, Sant Joan, Festa de l’Aigua de València (dins de la festa major) o la Festa de les Cassoles. En la commemoració del 25 aniversari al cartell figuraven Ben Endins, Bribri Blibli, Vizuri i els DJ Verdés, Fontás, Milú i Haro. Però a la festa de les noces de plata de l’AJALL encara hi va haver més. La junta directiva va voler retre homenatge, pels anys de dedicació, a tres dels seus membres que han fet un pas al costat; Adrià Batiste, Joel Gallart i Marc Rodríguez, tot i que continuaran en actiu a l’AJALL.

ASSIGNATURA PENDENT

En 25 anys de vida l’AJALL encara no ha aconseguit una cosa: tenir un local fix per a l’associació.

La música, l'alegria i les ganes de passar-s'ho bé són signes d'identitat de l'AJALL, una icona a la població.

Un quart de segle d'AJALL a tota marxa

Foto de família amb un grup de participants en la festa dels primers 25 anys de vida de l'Associació de Joves d'Artesa de Lleida.

Un quart de segle d'AJALL a tota marxa

Cartell fundacional

Un quart de segle d'AJALL a tota marxa

Cartell dels 25 anys de vida.

Un quart de segle d'AJALL a tota marxa

La històrica imatge de la fundació El 1995 un grup de joves d'Artesa de Lleida va fer el primer pas per constituir la fundacional AJALL que va crear els primers estatuts, convenientment registrats, en menys d'un any.

Un quart de segle d'AJALL a tota marxa

tracking