SEGRE

Al rebuf de l'Asisa Borges

Amb l’equip de les Garrigues com a referent a la Superdivisió, el tenis taula lleidatà està en clara línia ascendent || Un total de vint-i-nou equips militen en les tres categories provincials

Foto de família amb els participants en el Primer Piramidal de Veterans de la temporada 2022-2023

Al rebuf de l'Asisa Borges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si parlem de tenis taula a Lleida, de seguida ens passa pel cap el nom de l’Asisa Borges, actual campió de Lliga en la màxima categoria estatal i que en aquesta campanya 2022-2023 defensa el títol. Cert però és que existeixen vuit equips més que competeixen en l’elit d’aquest esport: Borges General d’Olis i Mollerussa Prefabricats Pujol, a la Divisió d’Honor; Borges Garrigues, a la Primera Divisió femenina; Borges Museum i Mollerussa Arcusin, a la Segona estatal, i Balaguer Pàmies Vitae, CTT Borges i Valls del Nord-Andorra, a la Tercera Nacional.

Però és que a més ja estan en marxa les lligues provincials, en les quals participen un total de 29 equips diferents que representen un total de quinze clubs. A la Preferent Tallers A. Miquel hi ha un total de nou conjunts: CPU Vilanovenc, CTTPortell A, Borges Mas Blanc i Jové, Grafix Mollerussa, Alcarràs ON4, Impuls TT, Borges Carburants Mir, ACLE Guissona A i Xavier Sangrà Agramunt A.

A Primera competeixen deu equips: Portell B, Alcarràs Carlos Carrasquer, Tremp, Agro Borges, Valls del Nord SBT, Lleida-Albatàrrec, Borges La Clau, Xavier Sangrà Agramunt B, Mollerussa Maquinària Vicens i Golmés A. Per la seua banda, a Segona també són deu els participants: Pardinyes Frias Forn de Pa, Borges Lleida Car, Golmés B, Valls del Nord-Ordino, Calaf, Mollerussa Recanvis Avenida, Balaguer Pàmies Vitae, Borges Prefabricats Pujol, ACLE Guissona B i IES Josep Lladosa.

I aquí es podria afegir la llarga llista dels tornejos individuals que es disputen al llarg de la temporada, dels oberts als piramidals de veterans i per edats passant pels Top-10, segons el rànquing dels palistes. En definitiva, que el tenis taula de la representació territorial gaudeix d’una més que excel·lent salut.

ELS EQUIPS A L'ELIT

A més de l’Asisa Borges, a la Superdivisió, n’hi ha vuit més que militen en categories superiors

tracking