Campionat d'Espanya de Motocròs, passis VIP per als subscriptors

Arriba una nova edició del Campionat d'Espanya de Motocròs al circuit de Bellpuig.

Campionat d'Espanya de Motocròs

Oferta subscriptor: sorteig passis VIP Truqueu al 973248000 o envieu un correu a marketing@segre.com i deixeu les vostres dades fins al 13 de maig. El dimarts 17 de maig, donarem els noms dels guanyadors. MotoClubSegre Barcelona 4, Ponts www.mcsegre.org El Moto Club Segre es va fundar el dia 15 de febrer de 1969. La primera Junta Directiva va estar presidida per en Jesús Monsonís i Ortiz, que es mantingué al càrrec fins el desembre de l´any 1991. Monsonís fou substituït per en Valeri Viladrich i Santallucia. L´actual president és en Lluís Capdevila i Marsans. Des dels començaments l´organització de les curses va estar encapçalada pels germans Estalislau i Toni Soler, fills del vicepresident fundador Mario Soler. A finals de l´any 1985 es van veure obligats a deixar el Moto Club per motius laborals. Campionat d'Espanya de Motocròs.  Dissabte 21 i diumenge 22 de maig Lloc: Circuit de Motocròs de Catalunya (Bellpuig) RFME Campionat de Catalunya de Motocròs. Memorial Josep Armengol. Categories MX1, MX2 i MX125. Viu l'emoció del motocròs amb els millors pilots. La gran cita del motocròs a Lleida. Guanyadors Joan Maria Caba Puy Gonçal Niubó Serrano Montse Batlle Piquero Antonio Tehás Cortada Ferran Gardeñes Sabartes Enhorabona!