SEGRE
Arriba una nova edició del Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu, aquest any prioritzant els escenaris a l'aire lliure.

Dansàneu 2x1

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oferta subscriptor: entrada 2x1 en tres espectacles del Dansàneu Gaudiu del descompte comprant online i introduint el codi promocional que haureu de demanar a marketing@segre.com. Descompte mostrant el carnet del Club comprant a taquilla.

Consell Cultural de les Valls d'Àneu Major 6 àtic, Esterri d'Àneu Av. Joaquim Morelló 3 - baixos 2a, Esterri d'Àneu T. 973 626 316 www.dansaneu.cat Dimarts, 25 d'agost, a les 23h al Recinte Firal d'Esterri d'Àneu LES IMPUXIBLES – CLARA PEYA I ARIADNA PEYA . ESTRENA Dos cossos ballen a través de cinc peces musicals dibuixades amb el gest i amb la paraula. Ariadna Peya i Marc Soler hi posen el moviment mentre que la pianista i Premi Nacional de Cultura 2019, Clara Peya, hi suma la música en directe i d’autoria pròpia. El seu disc AA (Analogia de l’A-mort, 2019, Satélite K) és la banda sonora d’un espectacle que parla de viure en contradicció i d’acceptar-ho com a camí per créixer en una adaptació feta especialment per al Dansàneu. Preu 8€ anticipada i 12€ a taquilla Dijous, 27 d'agost, a les 23h al Recinte Firal d'Esterri d'Àneu EL PETIT DE CAL ERIL & MONTSERRAT SELMA . ESTRENA A les 23 h, MONTSERRAT SELMA (dansa) i MARIE PERERA (violí) A les 23.20 h, EL PETIT DE CAL ERIL, amb la col·laboració de MONTSERRAT SELMA (dansa) En una fusió totalment inèdita, el Dansàneu s’alia amb un dels grups més porosos i interessants de l’escena catalana actual, El Petit de Cal Eril, i amb la ballarina Montserrat Selma, que ha format part de les companyies de Joaquín Cortés, Color Dansa, Aita i Increpación Danza, entre altres. Preu 8€ anticipada i 12€ a taquilla Dissabte, 29 d'agost, a les 19h al Recinte Firal d'Esterri d'Àneu OVIDI 25 AMB LA COL·LABORACIÓ DE FACTORIA MASCARÓ Espectacle produït pel festival Barnasants en la seva 25a edició i per recordar els 25 anys de la mort de l’artista. Els músics Borja Penalba i David Fernàndez i el poeta David Caño en són els protagonistes. Escoltarem cançons d’Ovidi, poemes d’Estellés, de Maria Mercè Marçal, de Salvat Papasseit… Ens emocionarem, pensarem i riurem amb les històries que ens contaran entre cançó i poesies i acabarem concloent que l’Ovidi no se n’ha anat, sempre torna. Per a la seva actuació en el Dansàneu, OVIDI 25 suma la col·laboració de la companyia de dansa tradicional Factoria Mascaró, que ja ha coreografiat al llarg de la seva trajectòria cançons de l’autor d’Alcoi. Preu 8€ anticipada i 12€ a taquilla

tracking