SEGRE

Segre et convida a l'espectacle inaugural del Dansàneu

El ballarí, coreògraf i creador internacional Roberto Olivan, serà l'encarregat d'inaugurar l'edició d'enguany del Dansàneu.

Roberto_Dansàneu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oferta subscriptor: descompte del 20% en l'espectacle inaugural Gaudiu del descompte comprant online i introduint el codi promocional. Conseguiu el codi enviant un correu a marketing@segre.com. Descompte mostrant el carnet del Club comprant a taquilla.

Consell Cultural de les Valls d'Àneu Major 6 àtic, Esterri d'Àneu Av. Joaquim Morelló 3 - baixos 2a, Esterri d'Àneu T. 973 626 316 www.dansaneu.cat Espectacle inaugural Diumenge, 23 d'agost, a les 19h a Església de Santa Maria d'Àneu - Escalarre ROBERTO OLIVAN INFERNO V.I.P. ESTRENA El prestigiós ballarí, coreògraf i creador internacional Roberto Olivan obrirà el Dansàneu amb un solo ad hoc de caràcter reflexiu i bellesa inqüestionable. Escriu Olivan sobre la proposta: “La sortida (del moment actual) és cap a dins, cap a l’interior. Mudem la pell per continuar en la recerca d’una millor versió de nosaltres mateixos. Els ideals que en un temps passat ens identificaven, ara ens contradiuen”. Una oportunitat d’or per veure actuar al Pirineu un dels noms propis de la dansa al nostre país: Premi EFFE 2019-2020 a la creació del Festival Deltebre Dansa i Premi Nacional de Cultura 2014. Preu 8€ anticipada i 12€ a taquilla

tracking