SEGRE

Concert terapèutic familiar de 'Xiula' al Teatre de la Llotja

Xiula es un grupo musical de Barcelona que ha revolucionado la animación infantil gracias a canciones que beben de ritmos actuales.

Xiula

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oferta subscriptor: sorteig entrades dobles Envieu un correu a marketing@segre.com i deixeu el vostre nom, telèfon i número de subscriptor fins al 21 d'abril. El noms dels guanyadors es publicaran aquí i a les xarxes el 22 d'abril. Teatre de la Llotja Avinguda de Tortosa 6-8, Lleida Tel. 973 239 698   www.teatredelallotja.cat Xiula · Descontrol MParental  Dissabte, 24 d'abril, a les 16.30h i a les 19.30h Això és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l'hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l'univers ens canvia. Aquest cop, doncs, els viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intenció que tothom s´hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l´humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi ha moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti. Preu general 18€

Guanyadors Funció 16.30h - Lluís Herrera Llop - Carme Piró Roca - Josep Segarra Ortiz - Rosa M. Altés Grau Funció 19.30h - Marcel Rius Ribasa - Hardnet Systems - Salvador Alba - Teresa Flix Susagna Enhorabona!

tracking