SEGRE

La campanya per reduir el soroll a les terrasses, a la Zona Alta i el Barri Antic

Imatge d’arxiu de terrasses a la plaça Ricard Viñes.

Imatge d’arxiu de terrasses a la plaça Ricard Viñes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria, amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria i el suport de la Federació de Veïns (FAV), van iniciar ahir a la Zona Alta i el Centre Històric la campanya Gaudeix-Respecta, que té com a objectiu fomentar el civisme i la responsabilitat de les persones que estan en terrasses o zones d’oci, per reduir les molèsties als veïns.

Repartiran 10.000 posavasos amb el lema de la campanya i han editat també cartells i banderoles perquè els veïns les pengin en finestres i balcons. Tal com va avançar aquest diari, estan previstos també agents cívics que informaran els caps de setmana els clients que poden disfrutar de les terrasses de nit sense soroll ni conductes incíviques.

El tinent d’alcalde Paco Cerdà va destacar que “aquest partit només el podem guanyar si estem al mateix equip locals, veïns, ajuntament i les persones que treballen o gaudeixen de l’oci”.

El secretari general de la Federació d’Hostaleria, Ramon Solsona, va apel·lar al civisme i va dir que “és l’única solució perquè uns puguin descansar, altres gaudir i altres, treballar”. Toni Baró, president de la FAV, va advocar per la “responsabilitat de totes les persones que intervenen en aquesta difícil relació entre l’oci i el descans”.

tracking