SEGRE

EQUIPAMENTS EMD

Inaugurada la nova sala polivalent a Seana amb inversió de 150.000 €

La inauguració va tenir lloc coincidint amb les festes de Seana.

La inauguració va tenir lloc coincidint amb les festes de Seana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat municipal descentralitzada (EMD) de Seana va inaugurar dissabte a la nit diverses actuacions de millora al local social, que han costat 150.000 euros, finançats per la Generalitat en un 65%, per la mateixa EMD en un 30% i el 5 per cent restant a càrrec de la Diputació.

Segons l’alcalde pedani, Ramon Gassó, les actuacions s’han centrat a reparar la teulada de la sala i dotar-la d’il·luminació led de baix cost, a més de cobrir la pista poliesportiva situada al costat del local social, per poder utilitzar-la com a espai per a les activitats festives de la població. També s’han construït uns vàters exteriors i s’ha renovat la paret de tàpia.

Antigament aquest edifici acollia les escoles i en l’actualitat, a més de local social, s’utilitza com a consultori mèdic i com a seu de l’EMD.

L’acte d’inauguració es va celebrar en el marc de les festes locals. Gassó va oferir un parlament molt emotiu i va assegurar que malgrat no ser originari de Seana, fa 11 anys i 1 dia que és al capdavant d’aquest poble del qual se sent “molt agraït i satisfet”.

tracking