SEGRE

COMARCAS

«Hem de recórrer més a les bases»

«Hem de recórrer més a les bases»

«Hem de recórrer més a les bases»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quin equip conforma aquesta candidatura?

Som un equip renovador, transversal, integrador, paritari, amb moltes ganes de treballar, il·lusionant. Volem prioritzar treballar per al partit. Volem renovar les idees i serem fidels al mandat del passat congrés del partit que deia que la gent de l’executiva s’ha de dedicar prioritàriament al partit.

És partidària de separar càrrecs institucionals i del partit?

Sóc partidària de separar al màxim les responsabilitats de govern i les de partit. És un projecte nou amb molt treball al davant. Després hi haurà una executiva ampliada en la qual s’integrarà més gent.

Quin és el seu projecte?

Volem ser un partit horitzontal, extremament respectuós amb les decisions que es prenguin en els àmbits locals avalades per la militància. No som assemblearis però creiem que si la militància decideix sobre una qüestió s’han de respectar les decisions. S’han de prendre de baix cap a dalt.

Quins són els objectius que es plantegen?

Tenim molt clar qui porta cada responsabilitat i com s’han d’executar els projectes. Per exemple, volem crear un consell assessor d’àmbits (les antigues sectorials) i, pel que fa a l’organització, cal complir els estatuts quant a donar veu a la militància i intentar fer llistes a tots els pobles.

També volem cuidar la nostra gent que hi ha a l’oposició. S’ha de recórrer a les bases i no podem esperar que vinguin a consultar-nos, sinó que hem d’anar a buscar-los. Hem d’aprofitar el talent que tenim dins i després anar a buscar també a fora.

Què li sembla que hi hagi dos candidatures?

A tots ens ha anat bé. Ens ha obligat a sortir de la zona de confort i parlar amb la gent.

La rivalitat entre candidatures seguirà després de dissabte?

No m’agrada el conflicte. M’agraden els consensos. Crec que en una executiva ampliada hem de ser-hi tots. La candidatura de Reñé té gent molt vàlida, com la meua, que potser no és tan coneguda.

Creu que tota la militància de CDC serà associada del PDC?

Molta gent s’hi està passant. Tots hem canviat el xip. Crec que serà majoritari.

Quina opinió té del mandat de CDC que ara acaba?

Ha tingut uns resultats molt bons. No només Ramon Farré, també hi era Joan Reñé i Rosa Pujol. Van passar de l’època del tripartit a guanyar gairebé totes les eleccions. L’únic que varia és que abans érem a l’oposició i ara som al govern, amb la qual cosa la prioritat passa a ser la institució.

Com veu l’objectiu de l’alcaldia de Lleida?

Em vaig fer militant el 1989, l’endemà de la moció de censura a Oronich. És una assignatura pendent de tots.

tracking