SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un motorista de 36 anys en una col·lisió a l’N-230 a Benavarri

El jove, veí de la localitat, va xocar contra una furgoneta, la conductora de la qual va resultar il·lesa || Aquesta carretera va registrar sis accidents mortals l’any passat

Vista de la furgoneta i de la moto després de l’accident ahir a l’N-230 a Benavarri.

Vista de la furgoneta i de la moto després de l’accident ahir a l’N-230 a Benavarri.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 36 anys veí de Benavarri va morir ahir en un accident ocorregut a la carretera N-230, molt a prop de la localitat. El sinistre va tenir lloc a les 16.14 hores, en el punt quilomètric 64, quan el motorista va col·lidir amb la part posterior d’una furgoneta que estava fent la incorporació per accedir a una gasolinera. Com a conseqüència de la col·lisió, el motorista va morir, mentre que la conductora de la furgoneta, que viatjava sola al vehicle, va resultar il·lesa, segons la Guàrdia Civil d’Osca. Fins al lloc de l’accident es van traslladar efectius de Bombers de la comarca la Ribargorça del parc de Benavarri. El xoc també va provocar l’incendi de la moto de la víctima.

Es dóna la circumstància que dijous a la tarda una dona de 70 anys va morir en un accident de trànsit a Albelda, a la Llitera. El vehicle en el qual viatjava va patir una sortida de via i es va encastar contra una arqueta de reg a la carretera A-140. L’home amb el qual anava al vehicle va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova.

Les mesures per acabar amb l’elevada sinistralitat a l’N-230, que comunica Lleida amb la Val d’Aran, són una històrica reivindicació dels municipis de l’entorn, ja que la carretera és una de les més perilloses de Catalunya i del conjunt de l’Estat. A pesar de les demandes a l’Estat, els alcaldes de l’Alta Ribargorça segueixen sense rebre resposta. L’últim accident mortal en aquesta carretera, abans del d’ahir a Benavarri, es va produir el passat 21 d’agost al seu pas per Vielha, on va morir un motorista de 55 anys de Corbera d’Ebre arran d’una col·lisió amb un vehicle. L’any passat, l’N-230 va registrar sis accidents mortals al seu pas per Alcampell, Rosselló, Bossòst, el Pont de Montanyana i Benavarri. Les víctimes tenien entre 18 i 70 anys. El 2014, un tràgic accident en aquesta carretera va acabar amb la vida d’un nadó de tres mesos després de bolcar el cotxe que conduïa la seua mare a Vielha.

D’altra banda, l’autovia A-2 va registrar ahir a la tarda fins a sis quilòmetres de retencions a l’altura del Bruc i en sentit Lleida a causa d’un accident. Les retencions es van allargar aproximadament una hora.

Vista de la furgoneta i de la moto després de l’accident ahir a l’N-230 a Benavarri.

Vista de la furgoneta i de la moto després de l’accident ahir a l’N-230 a Benavarri.

tracking