SEGRE

trànsit

Denunciat un conductor begut i drogat per provocar un accident a Alcarràs

L’home, de 39 anys i veí de la localitat, conduïa sense el permís vigent per falta de punts

Una vista aèria d'Alcarràs

Denunciat un conductor begut i drogat per provocar un accident a AlcarràsAjuntament d'Alcarràs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home, de 39 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veí d'Alcarràs (Segrià), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i drogues i sense el permís de conduir vigent.

Segons la policia, els fets han passat aquest dilluns a les 4:56 hores quan s'ha produït un accident de trànsit per encalçament d'una furgoneta a un tractor, a l'altura del punt quilomètric 454 de la N-II, dins del terme municipal d'Alcarràs (Segrià).

El conductor va donar un resultat 0'81 mg/l i positiu per cocaïna i amfetamina

En arribar a l'accident els agents, han comprovat que el conductor de la furgoneta presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques i drogues. En sotmetre's a la prova ha donat un resultat positiu de 0'81 mg/l i, a més, també ha donat positiu en substàncies estupefaents, concretament cocaïna i amfetamina.

Posteriorment, també s'ha constatat que el mateix conductor no tenia vigent el permís de conduir per pèrdua de punts.

Per tot això, se l'ha denunciat penalment per dos delictes contra la seguretat viària: per conduir sota l'efecte de l'alcohol i drogues i per no tenir permís de conduir per pèrdua de vigència per punts.

Com a conseqüència del xoc, els dos conductors dels vehicles implicats han resultat ferits de diversa consideració i han estat traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

El conductor denunciat haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida quan sigui requerit.

tracking