SEGRE

TRÀNSIT

Mor el motorista ferit diumenge per una sortida de via a la Noguera

L’acompanyant, també ferida en l’accident, a la Baronia de Rialb

Vista del lloc de l’accident d’ahir a la Baronia de Rialb.

Vista del lloc de l’accident d’ahir a la Baronia de Rialb.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista de 50 anys va ser ingressat aquest diumenge en estat crític a l’hospital Arnau de Vilanova, on va morir hores després, al patir una sortida de via quan circulava per la C-1412B, a l’altura de la Baronia de Rialb, a la Noguera. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís poc després de la una del migdia per un sinistre ocorregut concretament en el punt quilomètric 2 en sentit nord. El motorista va ser traslladat per un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat crític a l’Arnau, així com la seua acompanyant, una dona de 50 anys, amb pronòstic menys greu, que va ser evacuada en una ambulància.

A banda dels efectius sanitaris, fins al lloc de l’accident es van desplaçar tres dotacions dels Bombers. Es dóna la circumstància que un altre motorista va patir un accident en el mateix punt quilomètric de la carretera dissabte a migdia, també a conseqüència d’una sortida de via. El conductor va ser traslladat per una ambulància del SEM fins a l’hospital Arnau de Vilanova en estat greu amb una fractura de fèmur.

D’altra banda, cinc persones, entre les quals hi havia un nen d’11 anys, van resultar ferides ahir a la matinada arran d’una col·lisió entre dos vehicles a l’A2 al seu pas per Lleida. Els Bombers van rebre l’avís a les 23.45 hores per una col·lisió al quilòmetre 454,5 d’aquesta carretera. A causa de l’accident, els quatre ocupants d’un dels vehicles, d’edats compreses entre els 17 i els 21 anys, van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu. De l’altre vehicle, va resultar ferit un menor d’11 anys, també menys greu, i que va ser evacuat a l’Arnau.

Incendi en un vehicle a Aitona

En un altre ordre de coses, un vehicle estacionat es va cremar completament dissabte a Aitona. El cotxe estava aparcat davant del tanatori i el foc, que es va iniciar poc abans de les nou de la nit, va afectar una petita extensió de vegetació.

Un pare i el fill, ferits al bolcar amb el cotxe a Castelló de Farfanya Un pare i el seu fill de 6 anys van resultar ferits dissabte a la nit al bolcar el vehicle en el qual viatjaven a Castelló de Farfanya. L’accident es va produir a les 21.43 hores, quan un turisme va tenir una sortida de via en el quilòmetre 13 de la C-26 al seu pas per la localitat de la Noguera, en direcció Balaguer. A causa del sinistre, un home de 45 anys i el seu fill de 6 van haver de ser traslladats pel SEM amb pronòstic menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova amb múltiples contusions. Fins al lloc de l’accident també es van traslladar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat.

tracking