SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor a l’hospital el motorista que es va accidentar a la Baronia de Rialb

L’acompanyant també va resultar ferida i va ser ingressada || Sis motoristes han mort aquest any a les carreteres lleidatanes i ja representen el 25% del total

En aquest estat va quedar el turisme que va bolcar diumenge al carrer President Macià de Mollerussa.

En aquest estat va quedar el turisme que va bolcar diumenge al carrer President Macià de Mollerussa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El motorista que va resultar ferit crític diumenge passat al tenir un accident amb la seua acompanyant a la Baronia de Rialb (vegeu SEGRE d’ahir) va morir a l’hospital Arnau de Vilanova al no poder superar les ferides. Es tracta de R.M.M., de 50 anys i veí de Sant Joan de Vilatorrada, on treballava en un institut en el qual ahir es va fer un minut de silenci.

El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar que l’accident va tenir lloc diumenge al quilòmetre 2,2 de la C-1412b a les 13.06 hores, al terme municipal de la Baronia de Rialb. Per causes que s’investiguen, una motocicleta amb dos ocupants va sortir de la via quan circulava en sentit nord. El conductor, R.M.M., va resultar ferit crític i va ser traslladat en helicòpter a l’Arnau, on va morir posteriorment. L’altra ocupant de la motocicleta va resultar ferida menys greu i també va ser traslladada a l’Arnau. Arran del sinistre es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers, una ambulància i un helicòpter del SEM.

Quatre persones van resultar ferides lleus en dos accidents més a Lleida i Alcarràs

Amb aquest sinistre ja són sis els motoristes que han perdut la vida a les carreteres de Lleida aquest any 2016. Es tracta d’un de cada quatre accidents mortals, ja que en total han estat 23. L’any passat, els accidents mortals de motoristes van representar el 15% del total a Lleida (7 de 46). El Servei Català de Trànsit recorda en aquest sentit que el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes es troba a disposició dels familiars i afectats per accidents per oferir-los orientació i suport.

Bolca un cotxe en un carrer de MollerussaUn cotxe va bolcar diumenge a la nit al xocar contra un vehicle estacionat al carrer President Macià de Mollerussa. El conductor, un veí de Vilagrassa de 21 anys, va triplicar la taxa d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,76 mg/l, segons van informar fonts de la Policia Local, per la qual cosa va ser denunciat penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el trànsit.

tracking