SEGRE

smc

En marxa un nou servei de predicció meteorològica per al Pirineu en vídeo

Conté informació actualitzada i es troba disponible per a tots els dies de la setmana al web meteo.cat i al canal de youtube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha posat en marxa un nou servei en format audiovisual que informa diàriament de la predicció meteorològica específica per a les comarques pirinenques. L’àrea de predicció és l’encarregada d’elaborar aquest producte, d’uns 2 minuts de durada, i l’actualitza diàriament, de dilluns a diumenge, a les 17 hores.

El contingut del vídeo està elaborat a partir de la informació procedent de models meteorològics i de diferents eines de teledetecció (Xarxa de Radars, satèl·lit METEOSAT, Xarxa de descàrregues elèctriques, dades de les Estacions Meteorològiques Automàtiques, etc...), segons la situació meteorològica prevista.

Predicció fins a tres dies vista

Cada dia ofereix una explicació detallada de la predicció meteorològica de l’endemà del Pirineu Occidental i del Pirineu Oriental, amb els mapes de símbols de diversos punts d’interès d’aquesta àrea, així com la predicció de temperatura mínima, la màxima i, en cas de nevades, de la cota de neu.

A més, inclou la predicció meteorològica del segon i tercer dia vista pel Pirineu, mapes de símbols del segon i tercer dia, així com l’explicació de qualsevol altra informació meteorològica destacada

Predicció del SMC en vídeo

En marxa un nou servei de predicció meteorològica per al Pirineu en vídeo

tracking