SEGRE

turisme

L'Hotel La Freixera de Solsona compleix 10 anys

Ho celebra amb un audiovisual i la museïtzació de les troballes arqueològiques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper divendres dia 14 d´octubre farà 10 anys de la posada en funcionament de l´hotel la Freixera de Solsona, un establiment ubicat al nucli medieval de la ciutat de Solsona que mica en mica ha crescut en instal·lacions, ocupació i serveis.

Va iniciar la seva activitat l´any 2006 amb 5 habitacions i la categoria de 3 estrelles

Amb l´ampliació i millores realitzades l´any 3013-2015, la Freixera ha crescut fins a 10 habitacions dobles i un menjador per a 22 persones. A més, ha aconseguit la categoria de 4 estrelles (gener 2015).

Per celebrar l´aniversari, la Freixera ha organitzat una trobada amb clients i amics en què projectarà una audiovisual de la seua evolució. També es podrà veure la museïtzació de les troballes arqueològiques.

Han confirmat la seva assistència autoritats de l´Ajuntament de Solsona, del Consell Comarcal de la Delegació territorial de Turisme de la Generalitat i de Turisme de Barcelona

L´hotel la Freixera és considerat pels seus clients un dels millors hotels de la Catalunya Central amb una puntuació de 9,4 al portal Booking.com i un certificat d’excel·lència a Tripadvisor.

tracking