SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Presó per a dos germans per pegar a dos mossos d'esquadra a la Seu

Els imposen penes d’un any i deu mesos i vuit mesos de presó i una indemnització de 2.190 euros || A un dels agents van arribar a prendre-li l’arma

L’acusat, durant la vista oral que es va celebrar ahir.

L’acusat, durant la vista oral que es va celebrar ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat penal 3 de Lleida va condemnar ahir a penes d’un any i deu mesos de presó i a deu mesos dos germans acusats d’agredir una patrulla dels Mossos d’Esquadra el passat 3 de gener a la matinada a la Seu d’Urgell. La jutge va dictar sentència in voce després que Fiscalia, l’advocada de la Generalitat i les defenses arribessin a un acord i tots dos joves reconeguessin els fets. També hauran d’indemnitzar els agents amb 2.190 euros per les lesions que els van provocar i els dies que van estar de baixa.

K.T. va ser condemnat a una pena d’un any i deu mesos de presó per un delicte d’atemptat contra l’autoritat i al pagament de dos multes de 720 euros (a raó de vuit euros diaris durant tres mesos) per un delicte lleu de lesions. Així mateix, haurà d’indemnitzar un dels mossos amb 1.760 euros i a l’altre agent amb 150 euros.

Per la seua part, el seu germà, D.T., va acceptar una condemna de deu mesos de presó pel delicte d’atemptat i el pagament d’una multa de 480 euros per un delicte lleu de lesions. També haurà d’indemnitzar un dels policies amb 280 euros. Es dóna la circumstància que tots dos hauran d’abonar 51,84 euros més a la Generalitat per trencar la funda de l’arma d’un dels mossos d’esquadra.

L’incident va tenir lloc prop de les 4.00 hores en una zona de lleure nocturn de la capital de l’Alt Urgell quan una patrulla hi va anar al ser alertada per un aldarull.

Aquests dos germans van increpar els agents i els van agredir, i van arribar fins i tot a prendre l’arma a un d’ells. Els van haver de reduir i arrestar acusats d’un delicte contra agents de l’autoritat.

Penes suspeses

La jutge del Penal 3 va deixar suspeses les execucions de les condemnes d’aquests germans sempre que no tornin a delinquir durant els propers dos anys, arran de l’acord al qual van arribar les parts, que també van anunciar que no recorreran la resolució, per la qual cosa ja és ferma.

Tres anys i mig de presó per traficar amb drogues a l’Alt Urgell Un veí de la Seu d’Urgell de 39 anys va acceptar ahir una condemna de tres anys i mig de presó i el pagament d’una multa de 1.200 euros per tràfic de drogues. Fiscalia, que inicialment demanava una pena de sis anys i mig, i la defensa van arribar a un acord abans del judici a l’Audiència Provincial a l’apreciar l’atenuant de drogoaddicció. La Guàrdia Civil el va detenir el setembre del 2015 després d’escorcollar el pub de la Seu, del qual era l’encarregat i on van trobar cocaïna valorada en 376 euros. El tribunal decidirà si li suspèn la pena. Fiscalia l’accepta si no delinqueix en quatre anys.

L’acusat, durant la vista oral que es va celebrar ahir.

L’acusat, durant la vista oral que es va celebrar ahir.

tracking