SEGRE

fires

Alcarràs prolonga la Fira del Comerç a tot el cap de setmana

La jornada de dissabte estarà dedicada a l’àmbit professional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la Fira del Comerç i el Rebost de Alcarràs 2016. La gran novetat d’aquesta nova edició és que per primera vegada la Fira se celebrarà durant dos dies en lloc un. La jornada de dissabte 15 d’octubre estarà enfocada a l’àmbit professional, durant la qual tindrà lloc una jornada tècnica titulada “Nous fertilitzants a partir de dejeccions ramaderes: Agricultura circular a Alcarràs”, entre altres actes.

La presentació de la mostra ha comptat amb la presència de la diputada Rosa Pujol, la regidora de Patrimoni d’Alcarràs, Noèlia Díaz, i l’alcalde del municipi, Miquel Serra. Pujol va comentar que aquesta fira ajuda a incentivar el consum dels aliments elaborats pels nostres productors i a valorar el seu esforç, i Díaz va afirmar que Alcarràs compta amb una població molt jove i és per això que han volgut fer partícips de la Fira els nens mitjançant tallers i activitats sobre conserves, ceràmica i oficis antics.

Serra, per la seua part, va destacar la importància d’aquesta mostra per promocionar Alcarràs per la seua agricultura i la seua tradició en la conservació de la fruita.

La inauguració de la Fira serà el diumenge 16 i anirà a càrrec de la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret.

tracking