SEGRE

MUNICIPIS REFORMES

El mal estat de les voreres centra les queixes dels veïns

Dins de la campanya de participació ciutadana del consistori

Una de les actuacions per millorar rajoles trencades a les voreres.

Una de les actuacions per millorar rajoles trencades a les voreres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Atenent les queixes dels veïns de Fraga a través de la campanya de participació ciutadana que es va posar en marxa durant el mes de juliol perquè diguessin els punts on era necessari actuar, l’ajuntament de la capital ha finalitzat la primera fase de l’operació rajoles per arreglar els desperfectes a les voreres. Fins ara s’han invertit 4.000 euros en deu punts de la ciutat en els quals han treballat dos firmes locals amb la intenció de continuar millorant les vies públiques.

En concret, s’han reparat les rajoles al passeig de la Constitució, als voltants del pavelló Corts d’Aragó, el carrer Airetas, plaça Sant Salvador, els jardins Joan Carles I, Arquitecte Gaudí, Santa Rosa, avinguda dels Hondos i avinguda Pirineus.

D’altra banda, la brigada municipal ha portat a terme l’arranjament d’un tram de la vorera del Camí Giraba a prop del col·legi Santa Anna.

Segons l’alcalde, Miguel Luis Lapeña, seguiran les actuacions, ja que a la bústia de suggeriments dels veïns hi ha gairebé un centenar de peticions sobre millores que cal abordar.

tracking