SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Empresonats per traficar amb haixix, cocaïna i marihuana a la Noguera

Els sospitosos han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra a Balaguer || Intervinguts 7,4 quilos de ‘maria’, 19,3 grams de ‘coca’, altres substàncies i 15.000 euros

Imatge de la droga, els diners i els mòbils confiscats pels Mossos als tres empresonats.

Imatge de la droga, els diners i els mòbils confiscats pels Mossos als tres empresonats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat una banda de suposats traficants acusats de vendre cocaïna, haixix i marihuana a la Noguera. L’operació s’ha saldat amb l’ingrés a la presó de tres veïns de Balaguer. El dispositiu es va portar a terme dijous passat en domicilis del carrer Bellcaire de la capital de la Noguera, com va avançar SEGRE. Els detinguts són tres homes de 25, 26 i 41 anys de nacionalitat marroquina i se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública. El jutge de Balaguer va decretar divendres passat el seu ingrés provisional a la presó.

Els arrestos són fruit d’una investigació oberta fa uns mesos arran d’unes informacions que apuntaven a l’existència d’un grup de persones que es dedicarien a la venda de substàncies estupefaents, tant a consumidors finals com a intermediaris, a Balaguer i en altres poblacions de l’entorn. Els investigadors van determinar que es tractaria de tres persones que viurien en diferents pisos del mateix edifici del carrer Bellcaire.

Dijous passat al matí, una vegada recollits prou indicis, la policia va muntar un ampli dispositiu per assegurar l’entrada simultània a dos pisos de l’edifici. En un dels habitatges van detenir dos homes i van trobar-hi 7,4 quilograms de marihuana, 19,3 grams de cocaïna, 53,5 grams d’haixix, sis telèfons mòbils, dos balances de precisió i substàncies per adulterar la droga. A més, van intervenir-hi 4.422 euros. La marihuana estava preparada en paquets de 500 grams, la qual cosa, juntament amb les conclusions de la investigació, confirmaria que la facilitarien a altres persones per realitzar la venda al consumidor final.

A l’altre pis, van detenir un home de 41 anys d’edat i hi van decomissar setze telèfons mòbils i 11.760 euros més. A dos dels detinguts també se’ls acusa d’un delicte contra la seguretat viària, ja que es va comprovar que un no havia obtingut mai el permís de conduir i l’altre havia perdut tots els punts. Els Mossos d’Esquadra els havien vist conduir en nombroses ocasions durant la fase d’investigació prèvia a les detencions.

La demarcació de Lleida s’ha convertit en els últims temps en un dels punts més importants de cultiu i tràfic de marihuana del sud d’Europa.

tracking