SEGRE

serveis socials

Rialp tindrà habitatges públics per a joves i gent gran

Es destinaran a estades temporals

Una vista de Rialp

Rialp tindrà habitatges dotacionals públics per a joves i gent granGeneralitat de Catalunya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi de Rialp (Pallars Sobirà) podrà construir habitatges dotacionals públics al seu terme després de la modificació de dos planejaments urbanístics que ha aprovat aquest dimarts la Comissió territorial d’urbanisme de l’Alt Pirineu, presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra.

Rialp està format per set nuclis de població, la majoria de petites dimensions. La Comissió ha aprovat modificar les Normes subsidiàries de planejament que afecten tot el municipi i també modificar el pla parcial urbanístic de l’àmbit SUD-1 situat al nord del nucli de Rialp, entre la C-13 i el riu.

Gràcies a aquestes modificacions, es podrà construir habitatge dotacional públic, que és aquell que ofereix estades temporals a persones amb necessitats d’assistència, com ara gent gran, o bé d’emancipació.

Aquest tipus d’habitatge se situarà en sòl de titularitat pública, qualificat d’urbà o urbanitzable, i haurà de preveure almenys una plaça d’aparcament per cada dos pisos. El seu ús serà compatible amb el d’equipaments.

En el cas del sector SUD-1, la modificació del Pla parcial concreta que es destinaran 798 m2 de sòl municipal per construir 10 pisos dotacionals, situats en dues parcel·les al nord-oest de l’àmbit.

tracking