SEGRE

COMERÇ GASOLINERES

Obre la tercera gasolinera en 100 metres de via a Tàrrega

Totes estan a la vora de la zona de serveis de l’entrada est de la ciutat || El comerç local inicia una campanya per a la tardor

La nova gasolinera de Bonàrea, situada a l’avinguda Barcelona.

La nova gasolinera de Bonàrea, situada a l’avinguda Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’avinguda Barcelona de Tàrrega compta amb tres gasolineres en tan sols cent metres, després de l’obertura la setmana passada de la gasolinera de Bonàrea. Totes estan situades al costat de la zona comercial de Caprabo. A més de la del grup Bonàrea, hi ha la de Petrolis Independents i la gasolinera Prats.

Segons explica el regidor de Promoció Econòmica del municipi, Carles Pascual, abans hi havia una normativa que regulava la instal·lació d’aquests equipaments però en l’actualitat existeix una total llibertat d’instal·lació. Segons Pascual, se solen instal·lar vora les grans superfícies comercials com a incentiu per comprar en alguns establiments i, aprofitant els fluxos en el preu del petroli, ha sortit més competència entre aquests establiments.

L’entitat incentiva les compres en els mesos d’octubre i novembre amb un sorteig de cent regals

Pasqual va fer aquestes declaracions ahir en el transcurs de la presentació de la campanya de tardor de l’associació de comerços i serveis de Tàrrega, Foment Targarí. Aquesta campanya pretén incentivar les compres durant els mesos d’octubre i novembre que, segons el president, Antonio Figueras, “solen ser més fluixos”. Així doncs, sota el lema 100% Tardor, tens 100 raons per comprar a Tàrrega, Foment Targarí repartirà un total de cent regals entre cent afortunats. Els deu primers premis consistiran en diverses propostes de lleure com viatges i una estada en un spa o en un hotel, entre d’altres.

Els noranta premis restants seran vals de compra de 20, 40 o 60 euros als establiments comercials de la ciutat. En total està previst repartir fins a 40.000 bitllets entre tots els que comprin als establiments associats durant el que queda del present mes d’octubre i tot el mes de novembre. El sorteig es farà el dissabte dia 26 de novembre.

En l’actualitat l’associació de comerços i serveis de Tàrrega compta amb un total de 150 associats. El regidor de Promoció Econòmica va valorar positivament aquesta campanya ja que va assegurar que “ajudarà a generar activitat a la ciutat”.

tracking