SEGRE

tribunals

Confirmen la presó provisional per al jove de la Seu que va intentar matar l'exparella

L'Audiència de Lleida rebutja el recurs presentat contra la decisió del jutjat de la Seu d'Urgell perquè considera que existeix risc de fuga

Una vista del lloc on es va produir l'accident.

Confirmen la presó provisional per al jove de La Seu acusat d'intentar matar a l'exparella provocant un accidentC. Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Audiència de Lleida ha confirmat la presó provisional sense fiança per al jove de 23 anys de la Seu acusat d'intentar matar a la seva exparella provocant un accident quan viatjaven junts la nit del 26 de juny a la N-260 a la Ribera d'Urgellet (Alt Urgell). La sala ha rebutjat el recurs presentat contra la decisió del jutjat de la Seu d'Urgell número 1, en funcions de guàrdia, perquè considera que existeix risc de fuga.

A causa de l'accident, el jove i la seua exparella, de 22 anys, van resultar ferits greus, mentre que els tres ocupants del vehicle contra el qual van impactar van patir ferides lleus.

L'arrestat, que no té antecedents per violència de gènere però sí per altres causes, va reconèixer els fets davant de la policia autonòmica el dia dels fets i el jutge va decretar el seu ingrés a presó per temptativa d'homicidi.

Segons la investigació dels Mossos, l'agressor, originari de Sevilla i de nacionalitat espanyola, havia quedat amb la seva exparella, també veïna de La Seu, en la tarda del diumenge per parlar. Mentre circulaven per una recta amb bona visibilitat, el detingut, que conduïa el vehicle, va accelerar i va envair el carril contrari per col·lidir frontalment contra un tot terreny. Tanmateix, el conductor d'aquest vehicle va poder reaccionar a temps i la col·lisió va ser lateral. Els ocupants del tot terreny van resultar ferits lleus, però a causa de l'impacte, l'arrestat i la seva exparella van quedar atrapats al cotxe i van ser rescatats pels bombers. En arribar els Mossos, la jove va poder explicar-los que el conductor era el seu exnòvio i que havia provocat l'accident per matar-la. L'agressor, mentre era atès pels serveis mèdics, també va reconèixer els fets.

L'acusat havia viscut una temporada en Josa i Tuixent, però residia a La Seu.

tracking