SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Greu un ciclista de 88 anys al ser atropellat per un cotxe a Golmés

Una dona de 81 anys, envestida per un turisme al barri de la Bordeta de Lleida || Tres menors de 8, 14 i 17 anys, també atropellats a la capital del Segrià

Efectius sanitaris van atendre ahir un jove de 17 anys atropellat a Cappont.

Efectius sanitaris van atendre ahir un jove de 17 anys atropellat a Cappont.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Golmés de 88 anys es troba ingressat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida en estat greu al ser envestit ahir a primera hora del matí per un turisme mentre circulava amb bicicleta al terme municipal de Mollerussa. L’atropellament es va produir passades les nou del matí al camí asfaltat que uneix Golmés amb Mollerussa, que transcorre paral·lel a la via ferroviària, quan, pel que sembla, la víctima es dirigia a la capital del Pla d’Urgell. La víctima és molt coneguda a Golmés. A causa de la col·lisió, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el ferit a l’Arnau, on ahir al tancament d’aquesta edició continuava ingressat a la Unitat de Cures Intensives. Es dóna la circumstància que una altra dona d’edat avançada va ser atropellada també ahir per un cotxe al barri de la Bordeta de Lleida. Segons van confirmar fonts de la Guàrdia Urbana, el succés es va produir cap a les sis de la tarda quan la dona, de 81 anys, va ser envestida per un vehicle mentre creuava un pas de vianants al carrer del Centre. A causa de les ferides, la dona va ser traslladada a l’Arnau en estat menys greu, segons fonts del SEM.

D’altra banda, un jove de 17 anys va resultar ferit al ser envestit per un vehicle a la plaça Bores, davant dels Camps Elisis de Lleida. El sinistre es va produir a les 13.05 hores, quan es va registrar una col·lisió entre un vehicle i el jove, que anava a bord d’una bicicleta i baixava des del pont Vell fins al pas de vianants dels Camps Elisis. El jove va patir múltiples contusions pel cop. Una ambulància del SEM va traslladar el menor a l’hospital Arnau de Vilanova en estat menys greu.

Així mateix, dos nenes de 8 i 14 anys van ser traslladades al mateix centre hospitalari en estat menys greu al ser atropellades per un vehicle a l’avinguda de Lluís Companys, a l’altura del Teatre de l’Escorxador de Lleida. Els fets es van produir al migdia, hora en la qual finalitza la jornada escolar i hi ha molts menors per la zona, quan el vehicle, propietat d’una autoescola de la ciutat, va atropellar les dos menors, que van ser trasllades per ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques cap a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

tracking