SEGRE

serveis socials

Bankia entrega 9 pisos a Mollerussa i Lleida per destinar-los a lloguer social

Són un total de 63 en el conjunt de Catalunya

La consellera, aquest divendres en un dels pisos de Mollerussa

Bankia entrega 9 pisos a Mollerussa i Lleida per destinar-los a lloguer socialJoan Gómez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La directora del Recuperacions de la direcció Territorial de Bankia a Catalunya, Lídia Balaciart, ha entregat aquest divendres a Mollerussa (Pla d'Urgell) a la consellera Meritxell Borràs les claus de 63 habitatges per destinar-les a lloguer social a Catalunya.

Els habitatges estan ubicats a Mollerussa (6), Lleida (3), Tarragona, Girona, Badalona, Sabadell, Santa Coloma de Gramanet, Vilafranca del Penedés, Mataró, Manresa, Granollers, Terrassa, L'Hospitalet de Llobregat, Vilanova del Cami, Amposta, Tortosa, Palafrugell, Salt, Olot, Palamós, Banyoles i a Mollerussa, ha informat Bankia.

"L'entrega d'aquests habitatges és la prova del compromís que havíem adquirit amb la Generalitat per facilitar l'accés a l'habitatge a famílies vulnerables", ha subratllat Balaciart.

De la seua banda, Borràs ha dit que "satisfà veure que avancem de manera ferma amb aquests convenis que contribueixen a assolir un dels objectius que ens hem marcat des del Govern, que és ampliar el parc públic d’habitatge destinat a lloguer social i atendre famílies i persones que es troben en risc d'exclusió residencial".

L'entrega s'emmarca dins del conveni firmat entre ambdues institucions el febrer de 2014 pel qual Bankia ha cedit 200 habitatges a la Generalitat i ha realitzat una aportació 160.000 euros per ajudar a cobrir el lloguer social de les famílies que no poden fer front a ell.

tracking