SEGRE

HABITATGE PISOS BUITS DE BANCS

Lleida suma nou pisos més de bancs per a lloguer social

Una entitat bancària en dóna sis a Mollerussa amb lloguers de 80 a 150 euros || Anuncien l’ampliació dels convenis

Marc Solsona, la consellera Borràs i Lídia Balaciart.

Marc Solsona, la consellera Borràs i Lídia Balaciart.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, va ser l’encarregada ahir de recollir les claus de 63 habitatges cedits per Bankia per a lloguer social. L’entrega s’emmarca dins el conveni entre les dos institucions pel qual Bankia ha cedit 200 habitatges a la Generalitat i ha aportat 160.000 euros per ajudar a cobrir el lloguer social de les famílies que no poden.

Els 63 pisos estan distribuïts en 24 municipis catalans, 21 es troben a la demarcació de Barcelona, 23 a la de Tarragona, 10 a Girona i 9 a Lleida, concretament, 3 a la capital del Segrià i 6 a Mollerussa. Aquesta última ciutat va ser la que va acollir ahir el lliurament de claus en un acte que, a part de Borràs, també va presidir l’alcalde, Marc Solsona, i la directora del departament de Recuperacions de la direcció territorial de Bankia de Catalunya, Lídia Balaciart. Aquesta última va anunciar que Bankia ja treballa en l’ampliació del conveni amb nous habitatges abans de finalitzar l’any.

Els pisos ja es troben disponibles per entrar-hi a viure i tenen lloguers que van dels 80 als 150 euros. La consellera va remarcar que, en l’actualitat, la xifra de pisos cedits per entitats bancàries ascendeix a un total de 3.660. Val a remarcar que la Generalitat vol ampliar a 234 la llista de municipis catalans que compten amb una demanda elevada d’habitatge social. Ara són 72.

tracking