SEGRE

TURISME INICIATIVES

El parc de fauna d’Espot crearà onze llocs de treball

Urbanisme dóna llum verda al projecte previst per al 2019

Vista panoràmica del municipi d’Espot.

Vista panoràmica del municipi d’Espot.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El parc de fauna pirinenca que es projecta a Espot crearà a l’iniciar-se onze llocs de treball, amb la idea d’ampliar la plantilla, segons va explicar ahir l’impulsor d’aquest complex lúdic i educatiu, l’empresari turístic i edil de l’ajuntament Carles Isús. Aquest projecte, que porta com a nom Aula de Natura per la Recuperació i Visualització de Fauna Autòctona del Pallars Sobirà, va rebre llum verda a l’última comissió d’Urbanisme del Pirineu.

Ara, segons va explicar Isús, “queda pendent que l’ajuntament aprovi la llicència d’obres per començar a executar el projecte”. El parc de fauna domèstica i salvatge es construirà en 28 hectàrees situades a uns 1.000 metres a l’oest del nucli d’Estaís i abans d’entrar a Espot.

Està previst que hi hagi un circuit de tres quilòmetres a través del qual el públic podrà descobrir fauna domèstica del Pirineu: ovelles, vaques, cavalls, gallines, etc., i fauna salvatge, com cabirols i senglars. El recinte comptarà amb una aula d’interpretació (Aula Natura). Està prevista una inversió d’un milió d’euros i esperen obrir portes l’any 2019.

tracking