SEGRE

esquí

Baqueira Beret millora les seues pistes i la central de reserves 'online'

L’estació presenta les seues novetats per a la temporada 2016-2017

Una vista de Baqueira Beret

Baqueira Beret millora les seues pistes i la central de reserves 'online'Baqueira Beret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A un mes escàs de l’inici de temporada 16-17, Baqueira Beret inicia aquest dilluns el viatge de promoció per 19 ciutats espanyoles, entre elles Burgos, Valladolid, Lleó, A Coruña, Oviedo, Santander, Bilbao, Sant Sebastià, Vitòria, Pamplona, Saragossa, Lleida, Barcelona, Girona, Tarragona, Madrid, Palma de Mallorca, Alacant i València.

Aquesta campanya serveix per presentar la remodelación de pistes duta a terme l’estiu passat, que suma 1 quilòmetre més al mapa de pistes abalisades per a un total de 151 quilòmetres, a banda dels 5 km d’itineraris de montaña. A més, s’ha afegit al còmput total el traçat de Audi Ski Kronos. Amb aquesta ampliació, Baqueira Beret passa a tenir 104 pistes abalisades sense oblidar l’extens domini de freeride en un área esquiable de 2.166 hectareas.

Baqueira Beret disposa d’un parc de 15 màquines trepitja-pistes, 4 de les quals són de nova adquisición per a aquesta temporada. Dos són convencionals i dos amb cabrestant, totes elles equipades amb un sistema GPS per a un millorar rendiment i eficiència a més d’una millora en la seguretat dels conductors.

Quant a la producció de neu, s’han substituït bona part de les instal·lacions. El nou sistema permet augmentar la capacitat de producción gràcies al millor aprofitament de les hores de fred i reduir el consum energètic.

Nova central de reserves online

Una altra novetat és la millora en el sistema de reserves de l’Agència de Viatges Baqueira Beret amb la instal·lació d’un nou programa que permet agilitzar i facilitar la reserves tant les que siguin a través de teléfono com les que es realitzin directament a través del renovat web en el qual l’empresa garanteix els millors preus i un servei de qualitat.

tracking