SEGRE

OCUPACIÓ BORSA DE TREBALL

La Seu crea una borsa de treball per cobrir 4 vacants de la Guàrdia Urbana

També obre el procés de quatre categories més de treballadors municipals

L’ajuntament de la Seu ha creat cinc borses de treball.

L’ajuntament de la Seu ha creat cinc borses de treball.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu ha creat una borsa de treball d’agents de la Guàrdia Urbana per cobrir vacants i substitucions en règim de personal laboral temporal. El termini per presentar les instàncies ha començat aquesta setmana i durarà fins al proper dia 8 de novembre. El cos de la Guàrdia Urbana de la ciutat està format per dinou persones, entre comandaments, agents i auxiliars administratius, i en aquests moments disposen de quatre vacants, fet que dificulta la feina del dia a dia. El procés de selecció inclourà proves psicotècniques, físiques, de coneixements, mèdiques i una entrevista personal.

L’ajuntament ha obert també el procés de selecció per formar part de les borses de treball de personal d’administració, d’educadors per a la llar d’infants municipal Minairons, de personal de neteja per als edificis públics i per a les brigades municipals d’aigua, electricitat, parcs i jardins, obres i neteja viària. Tots els aspirants hauran de passar una fase d’oposició per avaluar els seus coneixements.

El primer tinent d’alcalde, Jesús Fierro, va explicar ahir que l’objectiu d’aquesta actuació és “fomentar llocs de treball i aconseguir agilitat i rapidesa a l’hora de cobrir les baixes i que aquestes no perjudiquin el funcionament del consistori”. Els requisits per poder formar part d’aquestes cinc borses de treball poden consultar-se a les oficines municipals o a través del Butlletí Oficial de la Província de Lleida. La durada d’aquestes borses serà de dos anys; a l’acabar aquest termini, caducaran i l’ajuntament tornarà a convocar el concurs públic d’oposició. “L’objectiu és que tots els processos de selecció estiguin a punt abans que acabi l’any per tenir les borses creades i poder començar a disposar dels seleccionats segons les necessitats”, va confirmar Fierro.

tracking