SEGRE

turisme

Preveuen una ocupació del 75% a Lleida per al pont de Tots Sants

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sector turístic preveu a la demarcació de Lleida una ocupació del 75 per cent pel pont de Tots Sants. En caure entre setmana, enguany el número de pernoctacions augmenten, amb el fet afegit que s'espera bona climatologia. La neu, però, es farà esperar, al menys, fins el pròxim pont de la Constitució, tot i que les estacions ja es preparen.

El cel del Montsec a la Noguera és, per exemple, un dels atractius que apropa el turisme a la plana. Des del patronat de Turisme de la Diputació de Lleida s'ha llançat per primer cop una campanya de tardor per fomentar entre altres la gastronomia i les activitats a la natura.

De cara a la temporada de neu, les estacions d'esquí ja escalfen motors per poder obrir, si la climatologia acompanya, cap a finals de novembre. Des del sector són optimistes i s'auguren bones nevades. L'any passat es van invertir a les estacions lleidatanes fins a 10 milions d'euros tan en la millora de les instal·lacions com en la preparació del terreny per l'arribada de la neu.

Romànic de la Vall de Boí

Preveuen una ocupació del 75% a la demarcació del Lleida pel pont de Tots SantsJosep de Moner

tracking